Kutya a kocsiban(?)
Megosztó téma lesz szerintem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve hogy ti hogyan oldanátok meg. Nemsokára hazahozok egy kölyökkutyust, és itthon tudok vele lenni minimum 1 hétig (valószínű tovább is, igyekszem úgy beosztani a munkaidőmet), az egyetlen bökkenő a reggeli rutin körül annyi, hogy a gyerekemet óvodába kell vinni.
Itthon hagyni már az első napokban nem akarom a kutyust, akkor se, ha kb fél óra az ovis kör. Általában gyalog járunk, néha autóval, viszont az intézmény területére nem lehet kutyát bevinni (táskában sem, de nyilván ezt megértem). Annak nem vagyok híve, hogy a kutyát kikössem a kerítéshez, szerintem ebben bőven van rizikó. Arra gondoltam, hogy a kutyát arra a durván 5 percre, míg beviszem a gyereket az oviba az autóban hagynám a saját ülésébe bekötve, klímával/kissé lehúzott ablakkal, illetve kiírnám az ablakra, hogy pár perc es jövök+elérhetőségem. Több időre nem hagynám bent, a gyereket sem szoktam soha, ennek sem vagyok híve, de per pillanat más megoldást, ami mindenkinek jó nem igazán találtam. Mit gondoltok, ez így nagyon elítélendő, ha tényleg csak arról a reggeli pár percről van szó?:/
Kb én is fél órára hagytam magára az előző napon elhozott kiskutyát,mert időpontra mentem esküvőt fotózni,de csak a szertartást,kiskutya érzekezése dátumilag még nem volt meg akkor. Nagynénémet tudtam megkérni,hogy arra a 1,5 óra hosszára míg oda vagyok figyeljen rá. Viszont 2 re kellett elmennem így 50 körül indultam. Nagynéném fél 3 előtt kicsivel ért hozzánk,mert ő meg volt vhol.
sírdogált,de nagy törést nem okozott,előtte meg volt pisiltetve,játszottam vele, mikor elmentem igazából aludt,szóval mikor kelhetett fel nem tudom ugye.
Kertes házban laksz addig engedd ki játszani,dolgát intézni aztán annyi. Szobakennelt kölyök korban előnyben részesítem enyém is 4 hónapos koráig ott volt ha elkellett szaladnom,akár boltba,de éjszaka is. Első 2 hétben a másik kutyámmal nem akartam,hogy éjszaka gond legyen.
Maximálisan bevállt 3. nap már este az utolsó séta után ( igen 9 hetesen levittem,mert nem akartam pelenkára szoktatni) magától ment be a ketrecbe és feküdt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!