Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt kutya után, mikorra...

Meghalt kutya után, mikorra lett másik? A régit kerestétek benne? Ugyanúgy tudtátok szeretni?

Figyelt kérdés
1 hét alatt veszítettem el 3,5 éves volt. Szeretem a kutyákat. Előtte, mellette is volt kutyám. Volt akit altatni kellett, volt aki elaludt. Keverék kutyusok voltak, saját és mentett is. Akit most elveszettem 1 éve már egyedüli kutyám volt, német juhász. Úgy érzem, hogy nem tudom igazán elengedni. Fiam jövő héten hoz egy picit. Nem tudom igazán, hogy a régit fogom-e keresni benne, vagy ugyanúgy megszeretem.

ápr. 18. 12:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es. Teljesen egyetértek Veled. 3 hete van itt az új kutyusom. Reggelente már nem gondolok annyit a régire. Viszont Ő volt az én igazi kutyám. Szeretem ezt a kutyust is, és valóban más.
máj. 21. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:

10 és fél évet élt a tacskóm. A világ legnagyobb kalandora volt. Országos kéktúráztunk, vadkempingeztünk, horgásztunk, a bármilyen kalandba benne volt. Halála után egy barátunkat kísértünk el egy menhelyre, ahonnan végül mi hoztunk haza egy fiatal kuvaszt. Nem keresem benne a régit, teljesen más személyiség más tulajdonságokkal. Nagyon megszerettem őt, de még az is más. Sosem lesz olyan mint az előző kutyám de ez így van jól.

Nálatok hogy alakul a dolog eddig? :)

jún. 11. 18:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Foglalkozom vele, szeretgetem is, de nem érzem azt a kötődést ami a másik kutyámnál első perctől megvolt. Talán várni kellett volna kicsit a másik elvesztése után.
jún. 18. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:
3 hét alatt mit akarsz? Türelem...
jún. 18. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!