Ha van egy igen agresszív, verekedős kankutyám, megoldás rá ha ívartalaníttatom? Valakivel történt már hasonló?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 11:50
11/14 anonim válasza:
Szia, menhelyen dolgozom, ezért számtalan példát láttam arra, hogy a kanok ivartalanítás után nagyon sokat vesztettek az agressziójukból. Teljesen nem tűnik el de NAGYON SOKAT CSÖKKEN. Mindkettőt ivartalanítani kéne, úgy az igazi. Neveléssel nem sokat érsz, mert ez rangsorvita és mindenképp el akarják dönteni. Hidd el, őszintén mondom, hogy mindkettőt ivartalanítva sokkal egyszerűbb lesz a helyzet, nem beszélve arról, hogy tüzelésnél két ivaros kan ki is nyírja egymást.
12/14 anonim válasza:
Szerintem mindkettő fontos lenne, a nevelés és az ivartalanítás is.
13/14 anonim válasza:
A malik már csak ilyenek, főleg a kanok.. de sztem is kutyasuli vagy legjobb talán bentlakásos kiképzés lenne, ahol szocializálnák is.. érdemes rákeresni
14/14 anonim válasza:
igen nekem is és az ivartalanítás útán "nyugodtabb lett" de attól hogy ivartalanítod még nem lesz kevésbé elnézőbb a másik kutyákkal szemben ezt az agresszívitást még amikor elkezde akkor kellet volna kezelni és kinevelni belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!