Mi volt a legnagyobb rosszaság, amit a kutyád elkövetett?
Még gyerekkoromban a kutyusunk egyszer megevett egy tálca sütit…🫣 megjegyzem ekkor már nem volt fiatal, az évek alatt SOHA egyetlen egyszer se evett bele semmibe ami nem az ő tányérjában volt, nyugodtan elöl lehetett hagyni kaját bárhol a lakásban, soha nem ment a közelébe se.
Aztán egyszer anyukám sütit sütött, mikor kivette a sütőből lerakta a kőre hűlni és bement a szobába valamiért, kb 2 percig volt távol. Azalatt a kutya benyomta majdnem az egész tepsi sütit, úgy ahogy volt, tűzforrón 😵 nem tudjuk miért csinálta, se előtte se utána nem nyúlt a kajánkhoz.
(Nem lett semmi baja szerencsére)
A mi kutyánk, amikor ide került hozzánk, addig hajtotta a kinti cicánkat, amíg szegény elköltözött a szomszédba.
Hiába tiltottuk, próbáltuk összeszoktatni őket, sajnos nem ment.
De szerencsére a cica jó helyen van, most benti macska.
Egyébként a kutyánk vizsla.
Az enyém csak elcsent tőlem egy plüssmacit, hogy legyen kivel aludnia, közvetlen azon az estén, amelyik nap örökbe fogadtuk 4 évesen a menhelyről.
Nagyon cukin odakucorodott mellé, a fejecskéjét a plüssmacira tette és olyan kis édesen aludt vele.
Azóta már van kb 30db plüsse, de azokat én adtam neki, csak az elsőt csente el.
Amúgy soha semmit nem tett tönkre, nem bántott embert, sem másik állatot, csak a galambokat szereti megreptetni(odaszalad feléjük/közéjük, de nem próbálja elkapni őket), nem is ugatott soha, egy ölelgetni való tüneményes kis bundás barát.
Tömegbaleset okozása.
A Hungária körút mellett sétáltunk, erre a mai napig nem tudom hogy a fenébe, és hogy miért, de hirtelen kitépte a kezemből a rövid pórázt, és a legnagyobb forgalomban átrohant az úton keresztbe. Az első sofőr állatbarát volt, és azonnal kézifék, de persze a forgalom nem tudott erre időben reagálni, és egy 6 járműből álló "vashernyó" jött létre az úttesten. Szerencsére komolyabban nem sérült meg senki, de a rendőrtől persze kaptam egy igen komoly összegű csekket, miután megtörtént a kárfelmérés.
Köszönöm a válaszokat.
Jöhetnek még.
Pumi felé keverék kutyusunk volt. Gazemberkesett sokat de a legdurvább a következő eset volt.
A szomszéddal kertkapunk volt, nagyon jó barátság, összejártunk.
Egyik hétvégén meghozták füstölőről a kolbászaikat. Egy szálat kikeszítettek az előszobájukba, hogy azt viszik a telekre. Hát a kutyánk átlógott és ellopta, majd azon nyomban el is ásta.
Komoly gyanusitgatás lett belőle, mondván mostmár tényleg ne játszunk tovább, adjuk vissza, mert ez már nem vicces. Anyumék ekkor kezdték átnézni a kertet a szomszéddal és szerencsére egy friss asásnak tünő helyen megtalálták földalatt a pár kolbászt. Iszonyat kellemetlen volt de aztán szent a béke, maradt a jóviszony továbbra is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!