Aki a kutyusával alszik, nem fél h ráfekszik a kutyára? Vagy van erre valami praktika?
Cicával alszom, az még kisebb.
Bár alszol, azért tudat alatt valamennyire tisztában vagy a valós környezeteddel. Tudod, hogy ott a kisállat, ezért vigyázol.
Nekem volt, hogy csak valamikor éjszaka jött be a lábamhoz. Én nyújtóztam, és éreztem, hogy finoman nekiütközik a lábam. Azonnal fel is ébredtem rá, pedig nem történt semmi, a cica sem sértődött meg :D
Ha rá is feküdne véletlenül a lányod, akkor se kell félni. Gondolom nem úgy mozgolódik álmában, hogy helyből felugrik két métert, és becsapódik :D
Tehát ha rá is fordul a kutyára, akkor valószínűleg megébred, vagy álmában észleli a dolgot és abbahagyja. Ha meg nem, akkor a kutya arrább megy, vagy végső esetben nyekken egyet, hogy "hé, itt vagyok!" szóval baja nem lesz
A világ leghigiániátlanabb dolga kutyával aludni, a második pedig macskával.
Ha véletlen ráfekszik vagy ami sokkal valószínűbb megüti/rúgja a kutyát akkor főleg a tacskó ilyedtében nagy eséllyel vissza is harap, tehát nem a kutyát félteném.
Ha csak nem 250 kg a lanyod akkor semmi baja sem lesz a kutyanak ha veletlen rafekszik. De amugy nem fog. A kutya se hulye arrebb megy .
Amugy nem kell osszebujva aludni vele. Az enyem a labamnal alszik.
Kedves "állat nem való az ágyba", senki nem kíváncsi a véleményetekre. Ha nálatok nem mehet fel az ágyba, egészségetekre, a ti dolgotok.
Én és a cicám köszönjük szépen, nagy ívben teszünk rá, nekünk így jó.
A kérdés annyi volt, hogy veszélyes-e az állatra.
Nem veszélyes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!