Miértnem eszik a kutya amikor elé van rakva? Később meg sír hogy éhes!
6kor kap kaját. Mostanában nem egyszer eljátszotta hogy hozzá se szagol. 20 perc után felveszem előle.
9-10 körül meg elkezd énekelni hogy éhes.
Miert csinálhatja?
Mikor 9-10 kor cirkuszol akkor lerakod a kaját???
Csak mert nem kéne.
Lerakod 6 kor, 10 perc múlva felveszed,majd másnap 6 kor megkapja. Pár nap múlva rájön akkor van evés ha lerakod,kész.
Ne a kutya döntse már el.
Alapesetben egy egészséges kutya mindig éhes.
miért nem eteted 9-10 kor?
Vagy kérdezd meg, hogy hánykor szeretne reggelizni
#6 mi van?
Mióta van nálad és mióta csinálja ezt?
Az jutott eszembe, hogy az én kutyámmal ugyanez volt, ő 3 évet volt menhelyen és ott mindig 9 óra körül kaptak enni, én meg reggel munka előtt 7-kor adtam, de nem akart enni.
Idő kellett neki, azért 3 év fixen ugyanakkor, az akkor is 3 év, aztán szépen megszokta, hogy 7-kor van a reggeli.
Csak először furcsa volt neki.
Nálunk is hajlamos csinálni a műsort. Érdekes, amikor még ketten voltak, akkor evett...
Két dolgot csinálhatsz:
- mindig kizárólag ugyanabban az időben adod neki a kaját. Ha nem eszik, akkor majd holnap. Közben nasi sincs.
- nem erőlteted 6-kor, hanem eteted később. Mi egyébként ezt csináltuk. Reggel valami miatt "szórakozik", nem eszik, eszik falatot és elrohan, stb. Este nem csinálja, olyankor szépen eszik. Így este etetünk.
Amikor fesztiválozik nem adok neki kaját, max 1-2 alkalommal fordult elő mert megsajnáltam.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!