Ez nem káros a tacskó gerincének?
Az imént épp szaladtam kint a kertben amikor egyszercsak a tacsim teljes sebességgel bevágott elém és én meg ahogy lendítettem a lábamat beleakadtam, én szépen pofára repültem, a tacsim meg felvonyított és a hátán megpördült egy párszor és még a szomszéd kerítésének is neki ütődött.
Ezután felkelt és ugyanúgy rohangált szóval nem látok rajta semmi problémát de a biztonság kedvéért lehet nem ártana neki egy CT meg MRI, nem?
Valószínűleg csak meglepődött, és azért megütötte magát. De nyugi, nem cukorból vannak :)
A gerincének valóban nem jó, de főleg akkor, ha ezt rendszeresen csináljátok. Szóval ne legyen ez bevett szokás :'D
Viccet félre, tartsátok rajta a fél szemeteket. De ha vidáman szaladgál, érintésre-nyomkodásra nem reagál negatívan, eszik-ürít, akkor semmi ok az aggodalomra. Láttam már kutyát csúnyábbat zakózni, amikor egymással ökörködtek ;)
Nincs baja, nyugi, a miénk 1.5 magas teraszról esett le kiskorában, nyekkent egy nagyot, megvigasztaltuk, aztán ment tovább a kiskutyás dolgait intézni 😅
Ha elkezdesz minden hülyeségére pánikkal reagálni, rá fog játszani. A tacsik nagy színészek, ha túlreagálsz valamit, képesek betegnek tettetni magukat, ha többet foglalkozol velük cserébe.
#7 Az én állatorvosom simán megcsinálja. Annyi, hogy előtte 6 órával ne egyen-igyon semmit az állat.
Emellett én is nagyon aggódós vagyok, plusz van félretéve csak az állatorvosra vésztartalák, amibe minden hónapban beledobok.
Szóval annyira nem elrugaszkodott a kérdés. Én annak örülök, hogy most legalább nem az van, hogy "kettétört a kutyám, kamillateával kikúrálhatom?" hanem tényleg segíteni akar a kutyán. És nem is csak úgy felkapta és szaladt vele, hanem előtte kérdezett.
Minden rendben vele, ugyhogy megnyugodtam. Koszi.
Haaaat végülis ez egy anonim oldal, úgyhogy leirom, hogy sajna nem sikerult elernem. Az eses pillanataban egy vadgalamb formajaban becsusszant minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!