Labrador - pitbull vagy labrador - husky keveréket vállalnátok be inkább?
Lablador-pittbull
Remélve hogy ténylegbpitbull és nem keverik össze tévesen a staffival.
Volt huskym. Imádtam, de eléggé szökős volt. Jó,ez nem minden huskyra igaz. Volt egy uv keverék kutyám.is, aki nála szökősebb volt. Kirágta magát a kenelből.
De ha nem is szökős, a huskyk ugatósak, "üvöltözősek". Nekem annyira nem kellene ilyen keverék. De hát kinek mi.
Még egy szavazat a labrador pitbullra.
Mert letépi a kezed, de visszahozza!
Én személyesen egyiket sem, mert a labrador nem egy szívemcsücske fajta, a bull típusúakat szeretem, de labradorral keverve elveszne belőle az a személyiség amit a bullokban szeretek.
Ha esetleg te gondolkozol ilyen kutyákon, mindenképp egy mozgékony és aktív kutya lesz. A személyisége meg elég lutri.
Hát, a bull típusúakkal nem vagyok kibékülve, a husky meg vonyít, szökik, makacs és nem erre az éghajlatra való.
A labradort bírom, de nem lehetne mondjuk németjuhásszal keverni? És lehetne fekete, ha már így felveted, mit választanék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!