100ezer forintig bezárólag milyen robotporszívót vegyek labrador mellé?
2 napja nézegetem a piacot... hát nehéz kiigazodni :D eddigi vélemények alapján a xiomi termékei jöttek be a legjobban, ezeknek viszont újonnan jó borsos az áruk. A roborock s7 tetszett eddig legjobban állatszőr ellen, de az is használtan bőven 100ezer felett van. Emiatt a roborock s5 max van most tervben (használtan 90-100 között megkapni), de szívesen fogadok tapasztalati tanácsokat másoktól is.
Tudom, hogy a szőrt nem fogja mindenhonnan eltüntetni a lakásból és hogy így is kell takarítanom, de azt is tudom, hogy az időskorára bent lakó kutyám lassan megőrjít azzal, hogy napi 5x seperhetek kutyaszőrt a szobákban, ahol járkál. (Nem zavarna, ha amúgy nem szállna a szőr, amikor elmegyek mellette és ha nem lenne a férjem enyhén allergiás a szőrre.) Az is opció még, hogy gyűjtögetünk, de most fektettünk saját ingatlanba, a hitel és minden felújítás mellett nem tudunk sokat megtakarítani, örülünk ha kijövünk nullára a hó végén. Fél év kell még, mire újra "talpra állunk" megtakarítás ügyileg.
Nyilvan szall a szor, ha nem porszivozol, hanem seprut hasznalsz. Ez eddig a leheto legrosszabb megoldas.
Ennyiert robotot nem vennek, viszont mar egy jo vezeteknelkulit lehet kapni.
Praktikusabb is akkor, ha esetleg tul sok targy van a hazban, amit kerulgetnie kell a robotnak, emiatt nem fer hozza mindenhez, esetleg el is akad itt-ott.
Igy is gyorsabb elovenni, hasznalni, mint egy vezetekes porszivot. Nekem xiaomi dreame van, rovidszoru kutya mellett, hasznalom mindenhol, tobb fej is van hozza, tulajdonkeppen a padlotol a plafonig mindent lehet vele porszivozni.
Igen, tudom milyen a labrador szore. Ezert onmagaban a robotporszivo biztosan nem lesz hatekony, foleg, hogy nem fer be mindenhova, pl sarkokban se annyira tuti.
Max ugy tudnam elkepzelni, hogy napi egyszer-ketszer elinditod+te is porszivozol meg egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!