Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyák számára létezik valamil...

Kutyák számára létezik valamilyen megoldás enyhe hashahajtásra? Esetleg emberi gyógyszerből adott már valaki sikerrel?

Figyelt kérdés
márc. 26. 15:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Szegény kutyus.
márc. 26. 21:49
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

#10:

A hülyeségeidet mondogasd már tollba magadnak és ne ide firkáld!

márc. 26. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
16%

[link]

Okostojás...

márc. 26. 22:26
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Ehhez nem hashajtó kell, hanem állatorvos! 3 napja nem kakált, ez nem székrekedés, hanem bélelzáródás! Ha nem akarod, hogy nagyon, de nagyon rossz vége legyen, holnap irány az orvos!
márc. 26. 22:35
 15/21 anonim ***** válasza:
11%
aktív szén tablettát adnék, az nem árthat
márc. 27. 05:43
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
#13 Okostojás a kedves mamád. Persze, természetes hashajtó, de fogd már fel, hogy ezt se lehet csak úgy random adni. Hatalmas bajt is okozhat maga a hasmenés. Mondjuk ha elzáródott a bele.
márc. 27. 08:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Orvos sürgősen!!!
márc. 27. 11:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem azóta eljutott a kutyus állatorvoshoz.
márc. 27. 13:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Voltam ma is a szóban forgó kutyuskánál. Állatorvoshoz nem vittem volna így, hogy totál jó a közérzete, jó az étvágya és pörög ahogy szokott csak aggodalmas vagyok azért. Vittem olajos sprotnit kifejezetten neki vettem reggel, állatorvos! javasolta valakinek a cicája székrekedésére, innen vettem az ötletet. Örömködött ugrált, jó étvágya volt de azért csak aggódok úgyhogy odaadtam neki az olajos hal felét, ízlett neki. Nagyon örültem mikor láttam kakilni is két kis vékony darabot az igaz de megnyugodtam ettől és aki izgult érte is megértem, azért akartam leírni a fejleményeket. Holnap odaadom a másik felét a konzervnek.
márc. 27. 17:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én már akkor vittem a cicámat orvoshoz, amikor amúgy tök jól volt, evett-játszott-rosszalkodott, csak épp nem engedte kitolni a karmát.

Kiderült, hogy ha ignorálom, akkor legrosszabb esetben le kell amputálni a mancsát, mert begyulladt az ízület.

Ezzel azt akarom mondani, hogy nem szabad csak ülni és remélni, ha valami gyanús. Persze nagy eséllyel nálatok minden oké, örülök is hogy jól van a kutyus, de a fenti sztorival arra akartam rávilágítani, hogy oda kell figyelni a legapróbb jelekre is. Én a helyedben azért most is elvinném, inkább egy felesleges kör mint sok évnyi megbánás

márc. 27. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!