Milyen táplálékkiegészítőket érdemes adni a kutyának? Ti mit adtok?
Figyelt kérdés
Brit Care tápot esznek Brit Mono Protein konzervvel keverve. Heti 1x konzerv helyett tojást teszek a tápra. Rendszeresen kapnak porcvédő tablettát (zöldkagyló, glükózamin, cápaporc, C-vitamin tartalmú) és kollagén port. Kúraszerűen (tél-tavasz) adok nekik immunerősítő gyógynövény mixet, ami egyben májvédő kúra, mert máriatövismagot is tartalmaz, úgyhogy külön máriatövismag olajat nem veszek. Lazacolajról olvastam, hogy jótékony hatású, de az van a tápban is. Van még valami, amit érdemes lehet kipróbálni? Ti mit adtok nekik?márc. 24. 23:18
1/9 anonim válasza:
Én csak izületvédőt (Luposan) és lazacolajat adok nekik kúra szerűen.
2/9 anonim válasza:
Táplálékkiegészítőt micsodát?
Kutya dögevő és kész!
3/9 anonim válasza:
Kettessel ne is foglalkozz...
Amit leírtál, ezeken kívül felesleges mást adni.
4/9 anonim válasza:
3-assal ne is foglalkozzál sose volt kutyája csak egy értékesítő magyarán hülyíti a kutyásokat.
5/9 anonim válasza:
Uram bocsá' a sok hülyének.
Mondjuk normális kaját adjál a szerencsétlennek, de ne kiegészítésnek a mű kaja mellé.
Hülyéknek mindent el lehet adni.
7/9 anonim válasza:
Hát ... Őhm ... Nem is tudom ... Mondjuk kaját ??? -.-
8/9 anonim válasza:
Életkorának megfelelő jó minőségű teljes értékű tápot. Rágcsálni gyümölcs és zöldségféléket. Nagytestű kamaszoknak szoktak ízületvédőt adni, de ha a táp a kutya méretének és korának megfelelő minőségű, akkor az sem létszükséglet.
Az 5-ös hozzászóló nyers, de voltaképpen igaza van.
9/9 anonim válasza:
Enyém falusi kutya, mindent eszik, mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!