Ez domináns viselkedésre utal?
Figyelt kérdés
Van egy kutya aki úgy közelíti meg a másikat, hogy
- Farok az égnek
- Fül előrecsapva
- Szemkontaktus tartása és nem a kutyás ismerkedés (szaglászás)
- Hiába megy el a másik kutya követi
Nem tudom, hogy ez domináns viselkedésre vagy agresszióra utal.
márc. 22. 20:41
1/9 Maya Bunnyheart válasza:
Ez dominancia. Az agressziónak "része" a támadás is.
Rakok ide egy videót amin egy domináns (vezetőnek született) és egy dominánsan viselkedő kutya ismerkedése látható.
Egy nagy kutyafuttatóban zajlik a videó, az egyik kutya az enyém, a másik egy másik gazdié.
Szerinted melyik kutyának szebb/érthetőbb a testbeszéde?
2/9 anonim válasza:
Én kutyám szokott a fent leírtaknak megfelelő viselkedni és ő egy domináns szuka. Nem is lehet akármilyen kutyával összeengedni. Másik kutya reackiójától függően lehet belőle balhé és akár játék is.
3/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, mert mikor ma vittem a kutyusom sétálni, akkor jött velünk szembe efy ilyen kutya. Sem én sem a kutyám nem akartunk tőle semmit, de ő csak azért is követte a kutyám és nem a fenekét szagolta hanem folyamatosan csak a kutyusom szemébe nézett. A gazdája végül érte jött. Nem tudom, hogy mi lett volna belőle? Féltettem is kicsit a kutyámat.
márc. 22. 21:08
4/9 anonim válasza:
Nem egy kedves közeledés, ha a te kutyád beleáll a dologba és nem kerüli el, nem marad semleges, akkor abból gond lesz... ilyen kutyát nagyon nem kéne póráz nélkül sétáltatni, ha enyémmel találkozott volna, annak nem lett volna jó vége
5/9 A kérdező kommentje:
Mikor ez történt féltettem a kutyám, mert konkrétan már a lábam között ment csak, hogy elkerülje a kutyát. Szerintem már félt tőle. Félek ez benne fog maradni.
márc. 22. 21:39
7/9 anonim válasza:
Nem lehet megnézni a videót, ha nincs fiókod.
Nincs fent máshol? Érdekel.
8/9 Maya Bunnyheart válasza:
Facebookon a csoportomban is fent van a videó, az alábbi linken meg tudod nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!