12 órás munkával szerintetek tarthatnék egy kutyát?
Semmit nem értek a válaszadókon, akik itt írtak most a kérdezőnek.
Hol a bánatban van szó arról a kérdésben, hogy a kutya 12 óráig nem lenne lent?
12 órás munkarend, DE! (idézem) Egyik fél 5-5-ig dolgozik, másik 9-6-ig. Azaz(és ezt szintén írta is, nem most találom ki), 8 körül le vinné az, aki 9-re megy dolgozni, a másik hazajön max 6-kor leviszi, 10 óra sem.
Amikor meg az egyik fél éjjeli műszakban van, akkor gyakorlatilag egyetlen órát van egyedül a kutya.
Tessék értelmezni, amit olvastok és picikét gondolkodni, mielőtt elmondjátok mindenféle fogyatékosnak a kérdezőt.
Ja és azt sem olvastátok, hogy napi 4x(!!) levinnék a kutyát, nincs olyan menhely, aki nem adna ki kutyát ilyen körülmények közé!
Szerintem nyugodtan vigyetek labradort is akár.
Nekünk úgy van, hogy az esti séta 7-től 8-ig és 8-kor vacsi, utána reggel 5-kor fél óra séta, majd munka után du 3-kor megint egy óra.
A lényeg, ízt mondták/írták, hogy kaja után 2-3 óráig ne zaklassuk, sőt szigorún pihenjen a blöki, de mivel evés után pár órával ürítenek, ezért egy eü körre vigyük le 2-3 óra elteltével a kaja után.
Hát, kipróbáltam, este 11-kor felkeltettem az alvó kutyát, levittem, hogy pisiljen, kakiljon. Lementünk, megálltam a fű mellett, vártam, hogy bemegy, elvégzi a dolgát. Kutya ehelyett megállt mellettem, egy darabig állt, aztán felnéz rám, hogy most tul.kép. mit is csinálunk itt? Mondom neki, pisiljél(nem tud parancsszóra pisilni, szóval nem úgy mondtam neki, de ő mintha értette volna), bemegy két lépést, pisilt valamennyit, feláll és megint csak néz rám, hogy most akkor visszamehetünk aludni? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!