Bordeaux-i dogról mi a véleményetek, tapasztalataitok? Érdemes ilyen fajtát választani?
Figyelt kérdés
Tetszik ez a fajta. De ahogy olvasom, szegényekneknél elég alacsony a várható élettartam.márc. 17. 20:57
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy mik az elvárásaid, és hogy mit tudsz nyújtani a kutyának.
Nekem például a husky tetszik nagyon, de amilyen lusta dög vagyok mellettem szegény szenvedne.
Egy sportolónak viszont ideális társ lehet.
2/3 anonim válasza:
Mindegyik masztiff félének alacsony a várható élettartama sajnos. Szóval ha ilyen típusú kutyák tetszenek, akkor ezzel meg kell békélned. A legegészségesebb masztiff a cane corso, a legproblémásabb a nápolyi masztiff.
Azt vedd figyelembe, hogy nyáladzanak, cipőfűzőként lóg a szájukból és ha megrázzák magukat akkor megy mindenfelé :D
3/3 A kérdező kommentje:
Tetszenek ezek a nagydarab macikutyák. Olyan kutyát akarok, ami nyugodt, lusta, lehet simogatni, ragaszkodó és jó házőrző.
márc. 18. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!