Hogyan várják el az emberektől a széklet felszedését, amikor…?
- Sokszor 1-2 kilométerre van a kuka (vagy szinte nincs is…)
- Legtöbbször lágy, azaz felszedhetetlen, csak összekenem a füvön = kevésbé látható = hamarabb belelépnek
- Lyukas a zacskó
- Ha rohannom kell otthonról, nem tudok elkészülni = zacskótlan vagyok
A mi városunkban szidják ezerrel a fel nem szedett kutyaszarnak gazdáit, de az senkit sem zavar, hogy annyi üvegszilánk van szétszórva, hogy emiatt kellett az én kutyámnak a lábát altatásban összevarrni. Illetve a macskaszarért sem rinyál senki, amit a kutyám előszeretettel megesz. Amibe ugyanúgy belelépnének…
Ami pedig nagyon felháborít az a kilónyi műanyag kólás, energiaitalos, kávés, stb üdítős flakon eldobálása. Ami NEM bomlik le több ezer évig.
Ja meg szeretnek panaszkodni a belelépett szarba egyesek. Vagy 1000 túrán és 2000 sétán vettem részt az elmúlt 5 évben, de egyetlen egybe sem sikerült belelépnem. Biztos ekkora probléma a kutya kaki…?
Ne legyel mar ennyire lusta szar.
Legyen nalad zacsko es pont, ha ez meghaladja a kepessegeidet, az gaz. Es igen, ha kell, cipelem a szart 1 oran keresztul is az elso kukaig, tulelheto 🤷♀️
A kutyad meg nezesd meg, az ennyire hig szeklet nem egeszseges!
Erre se legyel lusta, na hajra.
#13nak igaza van. Ezeket mind meg lehet csinálni.
A kutyát meg nézesd meg, az a legfontosabb.
Azt már sokan leírták előttem, hogy csak az első érv jogos egy nagyon hangyányit, a többi meg kifogáskeresés egyet is értek velük.
A szemét helyzetet meg kezelhetnéd kicsit proaktívan, szervezhetnél helyi szemétszedést pl a többi kutyással vagy csak hetente kimehetnél egy zacskóval és teleszedhetnéd. Ha a környéken vannak "kutyaellenesek" vagy csak figyelemfelhívásból, kiposztolhatod a helyi facebook csoportba, egy lightosabb szöveggel amiben célzol arra, hogy a kutyások nem hogy nem szemetelnek, még másét is összeszedik és az emberek meg gondolkodjanak el, hogy tényleg el kell-e dobni azt az üveget...
Emlitened kellett volna mar a kerdesben is, hogy neked valami agyi problemad van, igy nyilvan ertheto, ha a legegyszerubb dologra is keptelen vagy.
Mert ez egyszeru es nem lehetetlen a tobbsegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!