Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A föld alatt él 2 kiskutya,...

A föld alatt él 2 kiskutya, mivel táplálkozhatnak? Félnek az emberektől, ki sem jönnek egésznap

Figyelt kérdés
2024. márc. 16. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire kicsik? Az nem lehet, hogy az anyjuk visszajár szoptatni?

Ha meg már nagyobbak, akkor éjjel járhatnak ki ennivalót szerezni.

De a legfontosabb: értesíteni kellene egy olyan csapatot, aki befogja és biztonságos helyre szállítja őket .

Lehetnél akár te is az, aki megcsörrenti azt a telefont :)

2024. márc. 16. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Állatvédőket fel lehetne hívni, mielőtt végignézed, hogy éhenhalnak.
2024. márc. 16. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Előzőekhez csatlakozom. Keress rá, milyen állatvédők, kutyamentők vannak a közeledben, mondd el nekik a szitut, meg fogják tudni oldani. Ha van anyjuk, ha nincs, jobban járnak, ha elviszik őket és nem kóbor kutyának nőnek fel.
2024. márc. 16. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Ezek valami vakondkutyák? Vagy hogy kell érteni ezt hogy a föld alatt élnek?
2024. márc. 16. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem. Hogyhogy a föld alatt?
2024. márc. 16. 15:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Régen benzinkút volt és ott maradtak a föld alatt a járatok. Több mint 1 hónaposak lehetnek és kövérek. Nem tudom elkapni őket
2024. márc. 18. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4-és vagyok. Így már értem. Vigyél nekik száraz tápot. Vagy konzervet. És először kicsit messzebbről figyeld. Majd legközelebb menj egyre közelebb. Úgy hogy a kaja és te nekik össze legyen kötve. Előbb utóbb lehet hogy elfogadják kézből is.
2024. márc. 18. 13:00
 8/8 Meton ***** válasza:
100%
Sehogy nem áll össze a kép, hogy miféle benzinkút az, és miféle járatok vannak alatta. Esetleg rókalyuk lehet és nem kutyákat találtál, hanem rókákat. Ugyan ezt nehezen tudom elképzelni, de ezt tartom legvalószínűbbnek.
2024. márc. 23. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!