2/12 Szaszekk válasza:
Mintha Black mouth cur is lenne benne...
3/12 anonim válasza:
Ha azt mondanád, hogy labrador és valami bull típusú kutya keveréke, készséggel elhinném.
4/12 anonim válasza:
Labrabull :D
Stafford és labrador felmenői lehetnek + még valami "könnyebb" csontozatú, mert elég hosszú lábai vannak és nincs meg az a tipikus bullos mellkas szélessége. Mindkettő elég zömök fajta, úgyhogy szerintem nem 50-50% staff-labi, hanem van benne még valami. Helyes kutya.
5/12 anonim válasza:
Szerintem is labrador tuti van benne.
6/12 anonim válasza:
Valami bulltípus vagy talán sokad rendű boxer.
7/12 anonim válasza:
Egyetértek a 4-es válaszolóval. Illetve hát a bull biztos, meg szerintem még legalább kettő valami lehet benne. A labradorra nem mernék mérget venni.
8/12 Tevenyereggyarto válasza:
Talán valamikori vizsla (vagy valami hasonló alkatú fajta) felmenői is lehettek s onnan a “könnyebb csontozat”.
10/12 anonim válasza:
Ha érdekel, csináltass DNS vizsgálatot erre. Egyébként egy sokgenerációs keverék van a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!