Hogy deríthetem ki, hogy kié volt a kutya?
Figyelt kérdés
Faluban elütöttem egy kutyát, és összetört a céges furgon lökhárítója. Az állat nem élte túl, mire kiszálltam már meghalt, és a kár 80e. Egy fiatal pár (talán 18alatti) volt a szemtanú, ők helybeliek, de nem tudták megmondani, hogy ki a gazda és honnan szabadult ki a kutya. Kb 20 percig kerestem a faluban a gazdát, de nem találtam, mindenki tagadta, hogy az övé lenne és tovább kellett menjek. Végül az én fizumból fogják levonni a javítási költséget, amit nem vagyok hajlandó benyelni egy felelőtlen gazda helyett.márc. 11. 11:24
11/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy annyira felelőtlen a gazda, a körülmények ismerete nélkül nem kell egyből fűnek-fának elmondani. Szökőévente egyszer még a legfelelőségteljesebb gazdánál is előfordul, hogy valahogy mégis kilóg a kutya. Ha még nem is ismerik fel a kutyát feltehetően nem az utcán élt. Természetesen a gazda a hibás, hogy kilógott az állat, de attól lehetett akár jól tartott kutya és, lehet hogy első szökése volt, felnőtt, idős kutyaként és rosszkor volt rossz helyen.
Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy lehet benne chip, meg lehetett gazdája. Falun sem ismer ma már mindenki mindenkit, nálunk is a rengeteg betelepülő miatt kb. csak az idősek ismerik egymást, akik gyerekkoruktól itt laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!