Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó napot .kutyám tegnap este...

Jó napot .kutyám tegnap este is nagyon lihegett mikor kiment a hidegre jó volt utána.Reggel nagyon liheget mint ha kapkodná.Nem folyamatos.most vettem észre.Csak baj lehet a háttérben?ÉPP SZOKTATJUK hogy kint lesz .lehet összefüggés ? Köszönöm.

Figyelt kérdés
Nem folyamatos a lihegés ami nagyon ijesztő .Nagyon ragaszkodó .2 hete voltunk orvosnál oltáson Jó állapotban is van a kutya .Lehet lelki stresszes eredetű?Nehezen szokja kint holnap lesz az első hogy kint fog aludni mindig sír darabig mikor kint van.Csak komoly baj lehet ?

márc. 2. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szívultrahang nem ártana.

Nincs meleg, szóval kint a kutya elkezd a semmiből lihegni az azt jelenti,hogy baj van.

Miért kell teljesen kiszoktatni? Mennyi idős??

Azért ez is okozhat stresszt és ha a szívével gond van,felhúzza magát persze hogy liheg.

márc. 2. 14:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Hállistennek azóta nem ismétlődött játék után is ki melegedett de ez ár intenzív heves nem ismétlődött 🙏 2 éves lesz sajnos ahol lakunk engedélyt kaptunk de csak a kertben lehet a kutyus. De alapból amennyire tudom kinti kutya volt.Természetesen fizetéskor viszem a kutyám de ha sikerül elöbb is .Inkább az orvos mondja ha minden rendben akkor én is megnyugszom.köszönöm szépen a választ.2 hete nem volt semmi extrém mert ahogy az oltásokat adta be nézte a kutyát is. És még mondta is hogy egészségesnek tűnik.
márc. 3. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!