Miért azonosítják Romániát Eric Cartman-nel?
Egy nagy demokrata.
(E. Cartman egy South Park C. sorozat egyik fő karaktere, szereplője).
Kérdező előttem is ott van fejben az a mém :D
Én sem tudom, de én is kíváncsi lennék rá.
És miben áll ez a bizonyos azonosítás pontosan? Mert ugye aki nem nézi - és ez az emberek többsége - azok nem azonosítják vele Romániát.
És akárhogy is van a rajzfilmben, országokat nem azonosítunk egyetlen emberkkel, még a miniszterelnökökkel sem, így ez akárhogy is, de csak egy rajzfilm.
Ja úgy értve mint a Borat film? Ott egy kazah illető volt a Borat. Eric Cartman viszont nem román - ahogy néztem a wiki oldalán, mert nem nézem a rajzfilmet - és a szerint amerikai szereplő. Szóval jöhetne mitől román származású, vagy mitől lenne jellemzően románnak beállítva.
Amúgy akkor a kérdés igazából az lenne, hogy "Miért szemléltetik Romániát Eric Cartman-nel?".
És a wiki oldala alapján egyáltalán semmi köze Romániához. Vagy Eric Cartman járt Romániában? Vagy onnan származik? Vagy beszél róla? Vagy honnan van a kérdés egyáltalán? Mert Borat az a filmben kazah ember.
Amúgy meg filmekből nem érdemes semmiféle valóságot feltételezni, hogy bármi is olyan lenne. :)
Ha meg Kazahsztán, akkor nagyon hasonló Magyarországhoz valójában. A GDP 194 országának listájából a GDP is nagyon hasonló és az eberek meg egyáltalán nem olyanok, mint Borat.
52. helyezés: Magyarország (GDP: 210 768 millió USD)
55. helyezés: Kazahsztán (GDP: 181 667 millió USD)
És így néz ki mint ezen a képeken és viedón...
Almati (Almaty) Kazahsztán legnagyobb városa:
Egyik nap olvastam, a gyulolt ellensegeink rovatot, meg regrol emlekszem rajuk. :D
Kategoriajaban (mert ehhez kell humor, tortenelemismeret, ironia) ez egy klassz blog volt.
Facebookon azt hiszem aktivak talan. De az mar nincs nekem. Viszont par eve ugy lattam osszejottek ismet. - nem teljesen valid info.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!