Milyen PC megoldás lètezik egy beles kutyára, aki hányásig ès azontúl is eszik?
Megjártam vele több kutyasulit, de nem èrtünk el èrdemi változást. Lassan elfogy a türelme a családnak mert a többieket totálisan tönkrevágja ez a fajta viselkedèse.
Ha ètelről van szó akkor nevelhetetlen, de olyannyira hogy órákig kèpes törni, zúzni, hisztèriázni ès bár már nem èhes de kiköveteli magának a következő adag bármit amit kínkeservesen megeszik, közben össze is hányja magát. Ma odáig fajult a helyzet, hogy miután jóllakott, az egyik lányomat fellökte szèkestől, majd az asztalra felmászva újra enni akart.
Szeretem az állatokat, de erre nincs bocsánat ezèrt soha többet nem jöhet be a házba. 6 èves, menhelyről hoztuk 3 hónapja.
Minden èjszaka vonyít, mindent lever, szèttèp, szèthord, mindenre felmászik, kimászik, nem tudunk tőle aludni de mèg a szomszèdokat is felkelti minden èjjel.
Hogyan lehet leszoktatni erről?
Ha nem rehabilitálható vissza visszük a menhelyre.
11-es: eddig 3 mentett kutyám volt. Egy kísérleti kutya volt, egy 0 szocializációs félelmi agresszív, 1 fél évig szántóföldeken vadon élt, mire egyszer élvefogóval sikerült befogni. Hidd el, ha belőlük sikerült normlis kutyát nevelni, több kutyasulis tanfolyamot is elvégezni, bh vizsgát tenni, akkor a kérdező kutyájával is.
Egyszerűen rosszul döntött. Ha meg tudja, hogy problémás és már volt olyan, hogy visszavitték, kutyás tapasztalat és kitartás nélkül nem értem, hogy minek hozta el. Nyilván szerinte a kutya a hibás.
Az meg, hogy több kiképző is annyit mond, hogy reménytelen eset, azt nem hiszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!