Hol találhatok extra mini yorkit (1-2kg), a yorki keverék kiskutyámnak (6kg) fedeztetésre? Ha bemegyek egy kutyafuttatóba mert van ott egy yorki és épp tüzel a kutyusom és eljátszom h jajj összeragadtak azt beveszi a másik kutyus gazdija?
Azt hogy hogy viselkedjek a kiskutyák születésénél, jhogy egyfolytában konzultáljak a dokival, hívjam ha baj van vagy császármetszés, a szűrések, az ultrahangok, a hőmérőzés, a kiskuyák mérése egyebek.
Nagyon sok mindent kell.
hajjajj... bejegyzett tenyésztő leszel vagy szaporító? az eddigiek alapján az utolsóra tippelek...
jól értelmezem , hogy ezeket a dolgokat a sutyiban befedezett szuka keverék kutyáddal gyakorlod, hogy majd a tk-s kutyáddal ne legyen gond? nem igazán értem, hogy ez mire kell...
És majd a tk-s kutyádat is ilyen módon fedezteted be ?
Nagyon érdekes személy vagy ...
Milyen rendes vagy, hogy "gyakorolnál".....
Az nem jutott eszedbe, hogy minden kutya másként szül? Sőt...egy kutyánál is minden ellés más lehet?
De eszembe jutott.
Na de rátérnénk h hol van ilyen fedezőkan?
Nagyon válogatós vagy.Csak yorki a megfelelő?
Végül is sétálsz a tüzelő ebkéddel és ha jön egy neked megfelelő kan, szépen elengeded.Tuti az eredmény. Csak vigyázz, mert kifutsz az időből és akkor fuccs a gyakorlásnak.
Nem futok ki, mert azt se tudom h tüzel-e.
Még sosem láttam h tüzelt volna.
Nem láttad még a 2 éves kutyádat tüzelni?
Nagyon szépen kérlek ne vágj bele ebbe , mert mi lesz ha azt se veszed észre h szül a kutyád ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!