Mit tegyek ha a két éves keverék szuka kutyám tüzel de nem engedi az 5 éves hím tacskó kutyámat rámászni?
hú, hogy téged itt hogy le fognak....
Inkább örülj, hogy nem sikerül nekik!
Miért kell idegbajt hozz ránk már korán reggel???
Mi a fenének akarod te pároztatni a keverék kutyádat??????
Nincs elég árva keverék az országban???
Semmi közötök nincs hozzá! Honnan tudjátok, hogy a kutyákat nem magának akarja megtartani, vagy az ismerőseinek adni? Okoskodtok itt, és mindenbe beleszóltok.
Kérdező: Te meg kérdezd meg az állatorvost, hogy mik az esélyek. Az a tenyésztő, aki meg elég idióta, hogy ilyet csinált.
Nem tudom hogy kiért szeretnéd pároztatni a kutyádat.
De 1 pénzt nem szerezel belőle.
2 nem találsz nekik gazdit.
És 3 ha nem akarják akkor nem tudsz mit tenni.
Az én 2 éves keverékem sem engedte egy németjuhásznak.
Mondjuk az enyém yorki keverék.
Ha tudsz jó gazdit tacsi jellegű kistestű keverékeknek, akkor segíts be az állatvédőknek: [link]
Alig 600-an várnak gazdára, a többségük altatás elől. Minek még egy alom kiskutya? Hova? Tegnap voltam a noéban, még törzskönyves gazdikeresőjük is van, a vidéki sintérek meg százszámra altatják a kutyákat, sokszor fajtatisztákat is.
Nem kell több keverék szaporított kiskutya a világra! Világszerte évente a hivatalos adatok szerint 25 MILLIÓ kutyát altatnak el, és ebben nincsenek benne azok, aki vödörben lapát alatt, vagy az utcán/erdőkben végzik.
Köszönöm a 4. és a 6.válszolónak! Nagyon kedvesek vagytok...
És a többi rosszindulatú ember meg elmehet a sunyiba!!
Amúgy tudnánk nekik gazdit talni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!