Diszpláziás kutyusok gazdái, milyen kezelést kap/kapott eddig a kedvencetek?
Figyelt kérdés
febr. 13. 21:08
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Még 1-2 hét mire tudunk menni állatorvoshoz, fájdalma nincs csak a mozgása miatt elég gyanús nekem hogy valami baj lehet. Gondoltam tájékozódok addig is a lehetőségekről. :) Van esetleg olyan készítmény/márka amit ajánlani tudsz?
febr. 14. 00:36
3/11 anonim válasza:
Mi zöldkagylóztunk, ott a márka lényegtelen, hiszen natur készítmény. Szegény zöldkagylónak valamelyik része porrá van őrölve.
Itt lehet találni 500 grammos kiszerelést elfogadható áron, én azt venném meg, ha állandósítani akarnám. Itthon röhejesen drága. Kapszula, tabletta, por, teljesen mindegy... A por annyiból jó, hogy költséghatékony. Lehet kapni emberi gyógyszertárban is kapszula formájában, de azt csak úgy érdemes adni, hogy a tablettát kettévenni és kirázni belőle a port, mert a kapszula anyaga az lehet káros az állat számára, ha pont olyan.
Ízületvédőből nekünk az állatorvosunk az Apto-Flex szirupot ajánlotta, de azt nem volt meghajlandó megenni a kutya, így nem tudok róla nyilatkozni.
Enyhe diszplázia, műteni nem kellett.
4/11 anonim válasza:
Pontosabban a kapszulát lehet kettévenni. A kettőt egybemostam. A tabletta az az amikor formára van nyomva. :D
7/11 A kérdező kommentje:
#6 nem sántít, csak nyusziugrás szerűen fut, kicsit merevek a hátsó lábai, ilyesmi.
febr. 14. 19:20
9/11 anonim válasza:
Szia! Egy Nobel díjas készítménnyel foglalkozom, ami sejtszinten hat. Sok állati betegségre alkalmazták kitünő eredménnyel: kutya, macska. ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!