A kutyáknál a tüzelés így is lezajlhat?
Kutyám 8 éves kis termetű, nem tudom ez számít-e.
Mikor elkezdődött a tüzelése akkor vagy 1hétig nem evett, mármint eléggé keveset, olvastam hogy ez szokás ilyenkor, mármint tünet lehet, és persze ezen kívül nyaldosta magát stb. Aztán egyszer csak kb 1 hét után elkezdett enni normálisan, de kb 1hétig, viszont sokat evett de sokkal kevesebbet nyaldosta magát, így a második hét után már nem úgy tűnt hogy még tüzel. Aztán így a harmadik-negyedik hétnél most megint alig eszik, és megint többször nyaldossa magát, most akkor megint tüzel? vagy szimplán a tüzelés nem maradt abba hanem még mindig tart?
Kutyákt 18-24 napig tüzelnek átlagban. 10. nap körül vannak időben.
Nekem az első kutyám 16,5 évig haláláig ivaros volt, mindig evett a tüzelés nem volt rá befolyással,másik szukám 6 évesen lett, neki sem volt gond az evéssel.
Itt valami nincs rendben,meg ha nem vérzik,de nyalogatja magát.. inkább vidd el dokihoz,ne hogy gennyes méhgyulladás legyena vége.
ja tegnap elvittem kutyust még délelőtt dokihoz, kiderült allergiás a csirkére, kapott gyógyszert már kajál rendesen
amúgy 4es neked felnőtt létedre baromi szánalmas személyiséged lehet, első dolgod hogy ahelyett hogy segítenél máris írod a fricskát, gratulálok hozzád, jó szüleid lehettek - amúgy meg az év nem számít hogy ivartalanítani kéne, pont tegnap kérdeztem én is, és mondta a doki még rá ér 1-2 év múlva, szóval még hülyeséget is írtál, büszke lehetsz magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!