Milyen fajta kutyád van most? Milyen volt már? Melyik a legjobb véleményed szerint úgy összességében az összes fajta közül?
Labrador keverékem van, első kutya, minden szempontból ideális. Nagyon tanulékony, okos, barátságos, emberszerető és türelmes, szval jó természetű. Csak ajánlani tudom a labikat, de csak kertes házba, mert nagy a mozgásigénye és piszokul hullatja a szőrét.
Nekem egyébként a nagytestű kutyák tetszenek, berni pásztor, malamut, dobberman, kuvasz, de nem tartanám egyiket sem, mert nem vagyok elég határozott hozzájuk. Én labradoron szocializálódtam :), maradok is annál.
Nekem most egy németjuhász-snauzerem keverék kutyum van.
Volt már berni pásztor, németjuhász, tacskó, ír szetter, snauzer keverék és végül egy kopó keverék.
Én leginkább a berni pásztort imádtam, de természetesen minden kutyánkért odavoltam. A berniben tetszett, hogy a családjáért bármit megtett volna, de ugyanakkor kitűnő játszótárs volt, ám folyton őrködött. Mindenkinek ajánlom, akinek nagy udvara van :)
Nekünk most egy LABRADORUNK Van
Apukám régen rotikat tenyésztet
Most egy 3 hónapos cane corso-m van, nagyon szeretem, nagyon tanulékony, nagyon belevaló, igazi kölyökkutya xD
Eddig volt német dogunk, német boxerünk, és rövid ideig tacsink xD
Tervueren, Groenendael.Régen Uszkárunk volt.
Legjobb fajták: Belgák,Border collie,Kelpie,Szetterek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!