Mint az emberek is.
Vagy edzes (sokan futopadoztatjak), vagy szteroid.
Genetika is lehet, az american bully izmosabbnak tunik mas kutyaknal. De az meg nem pitbull.
Én napi 10km-ert túrázom. Hegyekre megyek fel. A pitbullom jön velem. Élvezi, futkározik. Meg is jegyezték, hogy izmos.
Igen, imádnak futni a kutyák. Élvezik.
2: igen, élvezik:) Rengeteg játék, mozgás, sport, a lételemük ezeknek a kutyáknak. Nyilván a megfelelő étrend is hozzátesz.
Egyébként konkrétan bármilyen kutya lehet izmos, ha sokat mozgatják. Nyilván nem rövid szőrű kutyáknál ezt ránézésre kicsit nehezebb megmondani, de a vállon és a combon ebben az esetben is észre lehet venni. Illetve hozzátenném, hogy nyugalmi állapotban nem olyan látványos, mint befeszülve, ahogy az embereknél is.
Sok sok mozgás, minőségi kaja lehetőleg hús.
Futópadozás,úszás,futás ezek mind izmosítanak.
Nagyon sokat számít a genetika egyrészt abban, hogy milyen az alap testfelépítés, másrészt meg hogy mennyire zsizsegős, motiválható a mozgásra a kutya.
Persze minden kutya lehet izmos, de embereknél is egyes rasszoknál mégis jobban látszik az izomtömeg.
Menhelyen láttam, hogy spec kaja és célzott mozgatás nélkül is iszonyú izmokat növesztenek a staffok, szerintem bőven látványos volt a különbség a "mindenfélekeverék" kutyákhoz képest, akik gyakran még többet is mozogtak, mert tapasztalatlanabb sétáltatóknak inkább ők lettek kiadva.
Amelyik ilyen típusú kutya meg izgatottságában az egyik falról pattogott a másikra, végképp nagyon ki lett pattintva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!