Dinnye2 kérdése:
Légyszi, ne nézzetek hülyének a kérdésért, de van olyan, hogy egy kutya szerelmes lesz egy emberbe?
Figyelt kérdés
Az unokatesómék síelni mentek és nem vihették magukkal a kutyájukat, ezért rám bízták 9 napra. Nagyon aranyos, szálkás szőrű tacskó, de valahogy nagyon FURCSA mozdulatokat tett felém miután elmentek és kicsit megijedtem, meglepődtem. Lehet, hogy én értettem félre.jan. 26. 11:25
1/13 anonim válasza:
Talán le akar dominálnak,hogy ő
a főnök.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem úgy, hanem valahogy rám csimpaszkodott, de nem úgy, ahogy szokott...
jan. 26. 11:38
3/13 anonim válasza:
XD ez a kutyáknál annak a jele, hogy le akar dominálni. Ne hagyd.
4/13 anonim válasza:
Vagy le akar dominálni vagy csak baxhatnékja van:D
Ők nem igazán romantizálnak
5/13 anonim válasza:
Állítólag hasonló hormonok szabadulnak fel bennük a gazdájuk közelségére, mint amit a szerelmes emberek éreznek. Ettől persze még nem romantikus értelemben imádják a gazdit, de technikailag mondhatjuk, hogy kialakulhat egyfajta plátói (tehát nem romantikus, hanem baráti) szerelem :D
Ami nálad történt, az viszont teljesen más tészta. Párosodást imitált, de nem veled szeretett volna közösülni, hanem szimplán megmutatta, hogy ő a főnök (szó szerint "az erősebb kutya bszik" jelenség)
Erélyesen szólj rá ilyenkor, és hagyd egyedül egy 10 percig - ne játssz vele, ne simogasd, de a közelében se legyél. Büntiből nem kap a figyelmedből.
6/13 anonim válasza:
Nem, nincs ilyen. Hágó mozdulat kutyáknál dominanciát jelent. Ha meg az ember ezt még hagyja is, akkor teljesen jogos a kutya részéről, hogy így viselkedik.
7/13 anonim válasza:
Ilyen kérdés után? Hát.. eléggé nehéz.
8/13 anonim válasza:
Hat ez nem szerelem, de meg szimpatia sem reszerol, siman becsicskít. Ne hagyd magad.
9/13 anonim válasza:
Nagyjából úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy a kutya kb. szarba se vesz, és ezt tudatja is veled. :D Semmi köze a romantikához, csak maga alá helyez a "rangsorban".
10/13 anonim válasza:
Ehhez mi köze a szerelemnek? Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!