Van olyan kutyafajta, amely nem igényel sétáltatást?
Egyedül élek kertesházban, 11 ár telekkel. A térdem rossz, én magam sem sétálok csak a legszükségesebb helyekre, így sajnos a kutyát sem lenne ki sétáltassa, még heti egyszer sem. Viszont az egész kert és ház (konyha kivételével) bejárható lenne számára, tehát nem egy pici garzonba lenne bezárva.
Rendszerint heti egy napot itthon dolgozom, a tobbi négyet pedig a melóhelyen, napi 10 órát. Tehát heti minimum 40 órát egyedül lenne, ez persze csak a minimum. Válószinüleg többet is, mert én sem csak itthol és a munkahelyen létezem...néha elmegyek ide-oda néhány órára, és olyankor is egyedül lenne a kutya.
Ilyen környezetben jól tudná magát érezni, vagy inkább felejtsem el?
Tenyésztő, menhely, fajtamentés nem ad így ki kutyát. Szaporítót meg remélem nem akarsz támogatni.
És itt nem csak a séta hiánya a gond, hanem ez a rész is. Még sétával is necces, séta nélkül meg főleg nem működne, rengeteget lenne egyedül hagyva.
"Rendszerint heti egy napot itthon dolgozom, a tobbi négyet pedig a melóhelyen, napi 10 órát. Tehát heti minimum 40 órát egyedül lenne, ez persze csak a minimum. Válószinüleg többet is, mert én sem csak itthol és a munkahelyen létezem...néha elmegyek ide-oda néhány órára, és olyankor is egyedül lenne a kutya."
Ha mindenképp akarsz állatot, inkább benti macska legyen, vagy olyan állat, amit nem kell sétáltatni és nem igényli annyira az ember társaságát, mint a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!