Támogatnád és leadnád?
Nem vagy túl okos, a chipleolvasó egy számot ír ki (mégis mit írna ki, egy chip, aminek nincs energia ellátása, nem lehet rajta adatokat tárolni 😂)
A chip számra rá lehet keresni egy rendszerben.
Vannak nyilvános adatok is, mint tetoválási szám, név, állatfaj, fajta, ivar, utolsó adatmódosítás, veszélyessé van-e nyilvánítva, legutolsó oltás, állat elhullott-e
Minden más információhoz kizárólag állatorvos fér hozzá.
11. Oké, buta vagyok.
De akkor, találok egy ebet, beviszem a MOL kútra, ahol leolvassák, és ahogy kiír egy számot a kutasnak. És??? Ő mit tud még meg? És neki kell hívnia az állatdokit, vagy miképp kerül haza az eb???
A kutas a felsoroltakon kívül semmit nem tud meg. De nem lenne értelme a rendszerbe beírnia a számot, hiszen nem tudna kapcsolatba lépni a gazdával.
Fel tudja hívni az állatorvost, aki értesíti a gazdát, illetve ki tudja hívni a gyepmestert vagy menhelyi dolgozókat, hogy elhelyezzék az állatot.
Chip olvasót venni bárki tud, de mint mondtam, aki nem állatorvos kizárólag a nyilvános információkhoz tud hozzáférni, amik természetesen nem engedik meg hogy a gazda érzékeny személyes adatai illetéktelen kezekbe jussanak.
Nem bánnám, ha elterjedne, egyébként nem ez az első ilyen:
Jesszus, szóval tetszik egy csaj, akinek akarod a nevét, telefonszámát, neadjisten lakcímét
El akarod lopni a kutyáját az adatokért, te állat?! Vagy mégis hogy jutnál hozzá pont az ő kutyájához?
Költsd csak a pénzed nyomorék, én felsoroltam mik a nyilvános információk.
Vagy a csaj miatt elvégzed az állatorvosi egyetemet is és praktizálni kezdesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!