Ez a kutyus hamvas/kék színű, vagy fekete? Miért vörösesbarna a szőre néhol?
jan. 19. 09:36
1/6 anonim válasza:
Sötétbarna a kutyus, helyenként világosabb barna szőrcsomókkal.
2/6 anonim válasza:
Hát... a Harry Potter-féle mindenízű drazsé után szabadon ő a mindenszínű kutyus. Szomorú eset egyébként, szurkolok neki.
4/6 anonim válasza:
A küllem tenyésztők is sokat "matekoznak" azon, hogy a kölykökön, utódokon hogy ne jelenjenek meg különböző nem kívánatos jegyek. A fekete border colliekat pl nyáron védeni kell a naptól, különben kibarnul a szőrük egy része, a dobiknál meg hallottam, hogy spec samponnal kell mosni, ha a kifakulást el akarod kerülni. Aztán a kaja és a mindenféle táplálékkiegészítő is rengeteget tud javítani a szőrminőségen.
Csóri kutya, eléggé le van robbanva, egy trimmelés is ráférne, az elhalt szőrök is szoktak barnások lenni. Én feketének látom a képről az alap színét.
5/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ez egy nagyon szép kutyus. Mi is egy hasonló kutyát hoztunk el a menhelyről, ilyen lerobbant állapotban. Gyönyörű kutya lett belőle.
6/6 anonim válasza:
Azért én ezt a kutyát szívesen megnézném tápláló étrenden és kifésülve.
Nap, vedlés/elhalt szőrök és rossz minőségű eledel is tud ilyen vörös elszíneződést okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!