Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Anyámék zsinórban a negyedik...

Anyámék zsinórban a negyedik kutyájuknak adták ugyanazt a nevet. Ez nem sértő, az utolsó háromra nézve?

Figyelt kérdés
Ha szükséges akkor sorszámnevet raknak elé, hogy tudjuk, hogy melyikről beszélnek.

2024. jan. 16. 21:56
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
100%
Hát...amíg nem kezdtem el én elnevezni az állatokat, minden kutya Morzsi volt nálunk is.
2024. jan. 16. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Dédmamám minden hosszúszőrű kutyáját Pamacsnak hívta, a rövidszőrűeket meg Buksinak. Macskák meg mind a Cirmi nevet kapták. A Bogáncs című regényben is ugyanúgy nevezi el a gazda az összes kutyáját.

Az állatnak édes mindegy, de ha szeretnéd megadni a tiszteletet, mondhatod úgy "Rexi, a kutyaházból, ki második ezen a néven, az udvar ura és a porta védelmezője"

2024. jan. 16. 23:32
 13/15 Hovarju ***** válasza:
100%

A kutyának teljesen mindegy.

Volt régen egy szomszédom, akinek egymás után három vizslája volt és mindegyik Rozsdás névre hallgatott.

2024. jan. 17. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
Én szólnék a legközelebbi menhelynek, ez állatkínzás, teljesen semmibe veszik a kutyák lelkét! Sajos nem mindenki alkalmas állattartónak, gondolom, szaporítótól vannak a kutyusok. Egy kutya ugyanúgy érez, gondolkodik, mint egy ember, MIKOR ÉRTITEK MÁR MEG???? A KUTYÁK IS EMEBREK!!!!!!!!
2024. jan. 17. 12:00
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
:)
2024. jan. 18. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!