Nem tudom eldönteni, hogy készen allok-e rá, tanácsok?
Figyelt kérdés
Volt barátnőmmel volt egy közös kutyánk, akit ő kapott ajándékba, de nem tarthatta otthon, ezért nagymamájánál volt 1 éves koráig (ne menjünk bele, hogy miért), majd egy éven keresztül nálam lakott, így nagyon hozzám nőtt. Szakítás után közös megeggyezéssel a kutya hozzá került. Szakítás után nem hiányzott annyira a kutya, mert a kapcsolatot "gyászoltam", de eltelt fél év és ahogy telik az idő, egyre jobban hiányzik a kutya és kezdem megbánni, hogy lemondtam róla, hiányoznak a séták, hiányzik az a szeretet, amit egy kutya tud adni. Mostanában egyre többet gondolkodok azon, hogy vegyek egy kutyát, de valami, amit nem tudok magamnak megmagyarázni visszatart. Anyagilag nem okozna problémát, a napi foglalkozást ugyanúgy tudnám csinálni, mint eddig, a szüleim is besegitenének, ha rá lennék szorulva valamiért. De ezek ellenére ott van bennem valami ami visszatart, hogy elhatározzam magam. Szerintetek hogy tisztázzam ezt le magamban vagy mi lenne a jó döntés?2024. jan. 16. 00:42
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rájöttem, hogy semmi olyan valós dolog nincs, aminek vissza kellene tartania, eddig is, ha kirándulni mentünk vittük magunkkal, ha pedig nincs rá lehetőség, akkor a szüleim tudnak rá vigyázni. Ezek mellett hosszú távon nem tudnám elképzelni kutya nélkül, úgyhogy ma hozzám került Loki, a kis akitám 😌 köszi még egyszer a válaszokat
2024. jan. 18. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!