Mit csináljak, hogy ne egye meg a kutya a macska tápját?
Figyelt kérdés
A kutyus nem rég került hozzánk lakásba, egy cica mellé, akinek mindig kint van a kajája. A kutya nagyon falánk, ezért folyamatosan meg akarja enni a cicatápot. Rászólok, hogy, nem szabad, majd el is megy és utána jó ideig rá se néz. Majd ha nem látom, akkor eszik bele.
Nem tudom ezt, hogy taníthatnám meg, a lehető leggyorsabban. Sajnos nem tudom a macskakaját magas helyre rakni, és nem így szeretném megoldani.
2024. jan. 15. 23:34
11/20 anonim válasza:
12/20 anonim válasza:
Következetesebb tiltás. Akár el is bújhatsz, hogy a kutya azt higgye, hogy nem vagy ott - így még jobban benne marad az, hogy bizony a tarkódon is van szemed, nem fog tudni sunnyogni :D
13/20 anonim válasza:
Olyan ráccsal elkerített helyet javaslok a kajának,ahová csak a macska fér be.
14/20 anonim válasza:
Nem tudom milyen nagy a kutyàd , nekem kistestű van ugy hogy fent van a macska tányèrja a széken a konyhàba ott nem èri el , a száraz tàp mindig ott van.
15/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a helyzet nem javul, sőt. A kukát is feldönti.. onnan is ki akar enni mindent. Szóból egyáltalán nem ért..
Egyébként kis-közepes kutyus. Pár napja fogadtuk örökbe.
2024. jan. 16. 16:31
16/20 anonim válasza:
Hát pár nap alatt ne is várj csodát :)
Maradj következetes
17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos hiába rakom fel a magasba, leszedi. Asztalon volt, ablakpárkányban. Ennél magasabb helyeim nincsenek a lakásban sajnos.. tanácstalan vagyok és közben a macska éhen hal :/
2024. jan. 20. 19:31
18/20 anonim válasza:
Akkor megoldódik hamarosan a világprobléma. Természetes szelekció.
19/20 abigel0000 válasza:
Zárd külön őket és parancsolj rá a kutyára-úgy hogy tudja te vagy a főnök- hogy menjen onnan.
20/20 A kérdező kommentje:
Amit még észrevettünk, hogy ha a macska eszik, akkor a kutyában bekattan valami és oda akar menni megenni az összeset.
2024. jan. 21. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!