Mit csináljak, hogy ne egye meg a kutya a macska tápját?
A kutyus nem rég került hozzánk lakásba, egy cica mellé, akinek mindig kint van a kajája. A kutya nagyon falánk, ezért folyamatosan meg akarja enni a cicatápot. Rászólok, hogy, nem szabad, majd el is megy és utána jó ideig rá se néz. Majd ha nem látom, akkor eszik bele.
Nem tudom ezt, hogy taníthatnám meg, a lehető leggyorsabban. Sajnos nem tudom a macskakaját magas helyre rakni, és nem így szeretném megoldani.
Nagyon egyszerűen.
Legyen pontban etetési idő. Kutyának is, macskának is.
Nálam nincs 0-24-ben kaja a macskáim előtt.
A macska ragadozó. Nincs szüksége rá, hogy folyfon előtte legyen étel.
Pontosan igaz ez kutyára is.
Lakásban tartottakra pedig végképp.
"Nálam nincs 0-24-ben kaja a macskáim előtt.
A macska ragadozó. Nincs szüksége rá, hogy folyfon előtte legyen étel."
A vadon élő macskafélék is visszajárnak az elejtett zsákmányra, nem egyszerre eszik meg. A macska nem erre van kitalálva, mint amit te vázolsz, totál más igényei vannak, mint egy kutyának.
Ha már macskát tartasz, olvass róla többet, és utána legyen véleményed.
#5 Maradjjnk annyiban, hogy többet tudok a macskákról mint te, és én nem internetről szedtem a tudásomat.
Nyomogassátom a pirosat egészen nyugodtan. Ennek az oldalnak már nagyon régen nem arról szól az értékelési rendszere amiről kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!