Egy lakásban tartott kutya átszoktatása kertes házba könnyen megy?
Mivel eddig bent volt tartva, nincs aljszore, így ha rovidszoru, ne hagyd kint sok időre.
Legyen szökés biztos a kerítés, legyen helye hova behuzodnia.
Nem vilagos a kerdes, benti kutyat akarsz a tel kozepen kivagni a fagyba egyik naprol a masikra? Szet fogja szedni a bejarati ajtot, amit meg is ertenek.
Vagy kinti-benti kutya lenne, tehat ha akar, kimehet elvegezni a dolgat, vagy ha a gazdi is kint van, de masert nem fog kimenni tapasztalatom szerint. Ez esetben konnyen megszokja az uj helyzetet.
Hideg időben kint lenne amíg elvégzi a dolgát, körbeszaglászik, stb, de ennyi. Napi 3-4 alkalommal.
Inkabb meleg időben értve vagyok kíváncsi a mikéntre.
Eddig csak benti kutya volt, párszor vittük sétálni napközben, most viszont napi 1 sétát tervezünk, a többi kintlét az udvarra értendő.
Az en kutyam nyaron se akar kint maradni sokaig vagy aludni, de nem eroltetem.
Lakasbol koltoztunk kertesbe, szivesen kimegy napi tobbszor, de inkabb bent szeret lenni.
Apámék kutyája kint alszik a mínuszokban is a fűtetlen házában. Igaz, jól le van szigetelve és ki van bélelve.
Csak vihar és szilveszter idején szokott bekéreckedni (direkt írtam így, gyakoris módon, mert megtetszett ez az írásmód mióta itt sokszor láttam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!