Kemény csomót érzek a kutyám testében, mekkora az esélye hogy daganat?
Figyelt kérdés
Hasában, 6 éves kan, régebben nem éreztem, most tűnt fel.jan. 14. 17:22
1/20 anonim válasza:
50-50%, orvos vesz belole szovetmintat es megallapitja, mashogy nem lehet sajnos. Drukkolok hogy ne az legyen!
2/20 anonim válasza:
Ha régebben nem érezted,akkor nagy az esélye, hogy daganat,ami most nőtt oda. De az nem biztos,hogy rákos daganat. Vagyis hogy rosszindulatú.
3/20 anonim válasza:
Egyrészt nem 50-50, másrészt meg tényleg orvos.
5/20 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy 1% vagy 99% eséllyel rosszindulatú daganat, az ilyeneket mihamarabb meg kell nézetni dokival. Akkor is, ha minden valószínűség szerint valami semmiség.
Vittem már "semmiség" miatt állatot az orvoshoz, szimplán mert gyanús volt - ő meg természetesen hirtelen sokkal jobban érezte magát, amikor meglátta a hordozót :D
Kiderült, hogy ha ignoráltam volna a dolgot, akkor komoly következményei lettek volna, szóval megérte gyorsan lépnem.
6/20 anonim válasza:
Az én egyik macskámnak kölyökkora óta van. Most 15 év körül van. Sosem vetettünk belőle mintát,gyakorlatilag nem tudjuk,mi az.
De persze nálatok bármi lehet.
7/20 anonim válasza:
A rosszindulatú daganat sokszor kemény tapintású, éles szélű, tehát esélyesebb, hogy az. A jóindulatú csomók puhák. Bár ezt nem lehet 100% kijelenteni. Én nem nyugodnék meg addig, amíg nem látnám a biopszia eredményét, hacsak biztosan nem egy triviális dolog. Mindenképp orvos-minél előbb.
8/20 A kérdező kommentje:
Orvos azt mondta lehet zsírcsomó várjunk vele és ha növekszik akkor meg rák... Ennyivel elintézte a doki.
jan. 20. 06:08
9/20 anonim válasza:
Én a helyedben megkérdeznék egy másik állatorvost is erről azért.
10/20 anonim válasza:
Tök mindegy. Ha nem okoz gondot,akkor ne vidd orvoshot. Ha gondot okoz és rák,akkor meg úgyis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!