Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hallójárat írtás után a kutya...

Hallójárat írtás után a kutya süket lesz?

Figyelt kérdés
jan. 13. 22:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10-es elárulod miért vitatkozol olyanokkal, akik még kutyát sem láttak élőben, de ezer százalék nem állatorvos???

Hagyd a francba az ilyet, nem érdemes belekezdeni, mert puffogtatja a hülyeségeit, és minde érvedre hoz 30 bullsh.tet :d

jan. 15. 09:25
 12/22 anonim ***** válasza:
#10 Most már utolsó lehetőség? Érdekes. Az előbb még arról beszéltél, hogy nincs más opció. Nem mindegy!
jan. 15. 09:29
 13/22 A kérdező kommentje:
Ha jól látom egyik dobhártyában toklász volt, a másik fülét fél évig próbálták kikezelni, de nem sikerült, mindig visszagyulladt, ezért került sor a hallójárat írtásra. Biztosan oka volt, amiért így döntöttek. Engem csak az érdekel, hogy mivel mindkét fülét műtötték, hogy ilyenkor a kutya süket lesz, vagy sem. Sehol nem emelték ki, hogy süket lenne, de logikusan gondolkodva feltételezem hogy az. Nem?
jan. 15. 10:09
 14/22 anonim ***** válasza:
12, basszus, az "utolsó lehetőség" és a "nincs más opció" nem ugyanaz szerinted? :P
jan. 15. 11:28
 15/22 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

11: nem feltétlenül neki válaszolok ilyenkor, hanem azoknak, akik olvasva az ő válaszát, elgondolkodnak, "hogy basszus, tényleg a szar szemét orvosok!", gondolat után megértsék az én válaszomat olvasva, hogy ez még sem úgy van.

Az ostobák mindig hangosabbak, és ha az okosak csendben maradnak, a többinek nem lesz választása, hogy kire hallgasson...

Amúgy szórakozásból:)

12: Felsóhajtottam. Nekem is van, hogy átugrik a szemem szavakat, ilyenkor újra nekifutok a szövegnek. Olvasd el újra, és ha így sem megy a szövegértelmezés, akkor kérj segítséget. Nem gondolom, hogy szószerkezetek jelentését el kellene magyaráznom egy írni-olvasni (elviekben) tudó embernek.

13: Kérdezz rá, valószínűleg az, mindezek fényében talán mindkét fülére is. Vagy egyértelműnek gondolták a poszt kiírásakor, vagy felületesek voltak és kifelejtették. Ha hall, ha nem, én mindkettőt kiemelten volna, hiszen látható, hogy nem sikerült egyértelműre a fogalmazásuk.

jan. 15. 11:47
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Igen, nem tudtam eldönteni, hogy most ennek egyértelműnek kéne lennie mindenki számára és csak én vagyok suta, vagy valamilyen módon van rá esély, hogy hall. Logikusabbnak tűnik, hogy süket, csak hát nem értek a témához, meg azért az ilyesmit (vak, süket, háromlábú stb) ki szokták írni.

jan. 15. 12:06
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha toklászt vettek ki a dobhártyából, az még nem jelenti azt, hogy hallójárat irtás is volt abban a fülében. A kutya sérült dobhártyája képes regenerálódni.

ha terveid vannak az adott kutyával, kérdezz rá pontosan. Mivel orvosi kezelés volt, így van biztosan orvosi vélemény is a kutya teljes hallásáról.

jan. 15. 17:52
 18/22 anonim ***** válasza:

#15 Ezt írtad először:

@4 "3-as gondolom otitis interna, vagy media, ami már másképp nem kezelhető."

Ez ebben a formában k.ra nem igaz! Belinkeltem, hogy milyen kezelési módok vannak. Te meg kerek perec kijelentetted, hogy nincs más lehetőség, csak az irtás. Persze miután már elolvastad a cikkemet, hirtelen már az lett belőle, hogy ez csak az utolsó utáni lehetőség. Most akkor döntsd már el. Magyarázhatod a bizonyítványodat, de itt nem én vagyok az, aki nem tud szöveget értelmezni.

jan. 15. 18:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerinted mit jelent az hogy "MÁR MÁSKÉPPEN NEM"?

hát komolyan, valaki mondja meg, hogy én vagyok e fordítva bekötve, mert én ezt már nem hiszem el xdd

jan. 15. 19:20
 20/22 anonim ***** válasza:
De kezelhető. Ott vannak a lehetőségek a cikkben. Az otitis interna az a középfülgyulladás, ha nem lenne tiszta valakinek... Erre nem az irtás a megoldás, sőt embereknél egyáltalán szóba sem jön, mint opció. Ez csak állatoknak egy specialitás, hogy úgy mondjam.
jan. 15. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!