Hallójárat írtás után a kutya süket lesz?
Szegény kiskutya. :(
Borzasztó lehet egyszer csak nem hallani, és nem is érteni, hogy miért.
Az ilyen okoskodókat, mint a 3., miért nem lehet végleg bannoltatni innen???? Az ilyenek belepofáznak mindenbe, a szakmai válaszokat lepontozzák, és nyomják a "jóemberkedést".
1. vagyok. És csak lepontozzák a szakmai válaszomat, bexarok.
#4 Na ne viccelj. Akkor ez mi?
Érdekes, hogy egyes orvosok rögtön kiírtják a hallószervert, ahelyett, hogy kezelnék... Nyilván olcsóbb így, de biztosan nem az állat érdekeit szolgálja ez. Szegény kutyát, csak sajnálni tudom.
8-as ez egy szakmai cikk, mit szeretnél belőle kiemelni?
"Otitis interna vagy media, ami MÁSKÉPP már NEM kezelhető" írtam korábban.
Sokan elfelejtik, hogy a biológiai szervezeteknél nincs biztos dolog, a betegség, legyen az fertőző vagy nem fertőző eredetű, nem feltétlenül reagál a kezelésre. Pláne, ha bakteriális, hiszen a növekvő rezisztencia sajnos jó pár törzsben már jelen van.
A fájdalom és a szövődmények elkerülése céljából utolsó lehetőség a hallójárat-írtás, sosem az első. És nem olcsóbb egy műtét, mint egy gyógyszeres terápia.
Ez a kutya érdekeit szolgálja, hiszen ez borzasztóan fáj neki, és különböző mellékhatásokhoz vezethet, ha például már az egyensúlyozó szervet, vagy az agy bizonyos részeit is eléri a gyulladás, vagy a fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!