Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szomszédban zajló tüzijáték...

A szomszédban zajló tüzijáték okán a 4 éves Labradorom félelmében kitört a házából, és a házunk mögötti mocsaras részre menekült. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Fél órája keresi Apámmal a futballpálya meretű, 90cm mélységű vízben de jeleket nem ad.

A nádáshoz kapcsolódik egy öntöző csatorna is, abban is megnésztük, de semmi sehol.

jan. 1. 01:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Bla, bla, bla, ne menjünk el a lényeg mellett! MEGVAN A KUTYA???
jan. 4. 22:31
 22/31 A kérdező kommentje:
Megvan!
jan. 5. 12:07
 23/31 anonim ***** válasza:
60%
Szuper. Akkor most keress neki egy felelős, normális gazdát!
jan. 5. 12:09
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
Hála az égnek! Vigyázzatok rá nagyon!
jan. 5. 12:10
 25/31 A kérdező kommentje:

Vigyázni fogunk rá.

23-as pedog: Ne avatkozzon bele. Ő a mi kutyánk. A 23as nemondja meg, mit tegyünk. Hagyja el az oldalt.

A többiekknek pedig köszönöm a segítséget, a plakátolós ötlet vezetett végül sikerhez♥️

jan. 5. 12:13
 26/31 A kérdező kommentje:
*pedig
jan. 5. 12:13
 27/31 anonim ***** válasza:
62%

Én ne mondjam meg, mit tegyél. De te megmondod, hogy én mit tegyek.

Felelőtlen, gerinctelen emberek ne tartsanak kutyát! Ne játszadozzanak életekkel! Alkalmatlan vagy kutyatartásra, bármilyen állattartásra. Ez kiderült, akkor mi a fenének erőlteted? Pont leszarom, hogy te élsz-e, halsz-e. A kutyád biztonsága, egészsége érdekel és a kutyát sajnálom csak. Sajnos engem látatlanul jobban érdekel, mint téged.

jan. 5. 12:32
 28/31 anonim válasza:
67%

Hogyan lehet valaki ilyen felelőtlen😡

A 27esnek dícseretem!

Jól látod.

jan. 5. 12:34
 29/31 vyrob ***** válasza:
25%
A szomszédom nővére a településünk facebook csoportjában írta le tegnap, hogy a gyereke aki fogyatékkal élő, retteg, és sír, és semmivel nem lehet megnyugtatni? Akkor is utazzanak el vagy oldják meg .. nem fog az emberi többség egy kisebbséghez igazodni és nem is várhatod el ezt. Az én egyik haverom is autista mégse várja el hogy mások hozzá alkalmazkodjanak mert ő is azt mondja hogy ő itt kisebbség ergo neki kell alkalmazkodni a többséghez szilveszterkor a világ minden pontján durrogtatnak ha tetszik ha nem.
jún. 20. 15:55
 30/31 anonim ***** válasza:
45%
A szomszéd nővérének a környezetében meg gondolom, az év 365 napjában hallgatják a gyerek üvöltését...
jún. 22. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!