6 napos kiskutya etetése?
Egyik ismerősöm kutyája leellett. (Apuka, anyuka stattford)
1 db kiskutya maradt életben az anyjuk nem hajlandó velük/ vele foglalkozni. Kilöki a házból és magára hagyja. Elhoztam magamhoz Behoztam a melegbe a kutyust. Cumisüvegből eszik. Mit szabad ilyenkor adni neki enni? Kecske tej? Kutyusoknak való tápszer?
Nyilván gondoltam, hogy éjjel is etetni kell😊
Éppen most evett.
Nem is mentem sehova, mindent lemondtam hogy itthon tudjunk lenni vele. Sajnos neki is az lett volna a sorsa hogy meghal. De nagyon remélem hogy meg tudom menteni
Infra lámpát most nem tudok megoldani.. így a szobánkba van ahol melegebb van, a kislányom miatt is.
#12 Azt jelenti hogy van egy házuk, mint pl neked, vagy nekem, csak nekik kisebb. Van rajta egy kis ajtó, és onnan rendesen kilöki, felemeli és ki teszi a hidegbe, a házból, a hidegben pedig meghalnak.
De senkinek én nem magyarázkodok, ez nem az én dolgom, csak hogy megmentsem a kutyust! Ha gondolod privátban elküldöm az ismerősöm számát, minden ilyen kérdésre ő tud válaszolni!!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!