Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 napos kiskutya etetése?

6 napos kiskutya etetése?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm kutyája leellett. (Apuka, anyuka stattford)

1 db kiskutya maradt életben az anyjuk nem hajlandó velük/ vele foglalkozni. Kilöki a házból és magára hagyja. Elhoztam magamhoz Behoztam a melegbe a kutyust. Cumisüvegből eszik. Mit szabad ilyenkor adni neki enni? Kecske tej? Kutyusoknak való tápszer?

2023. dec. 31. 15:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nyilván gondoltam, hogy éjjel is etetni kell😊

Éppen most evett.

Nem is mentem sehova, mindent lemondtam hogy itthon tudjunk lenni vele. Sajnos neki is az lett volna a sorsa hogy meghal. De nagyon remélem hogy meg tudom menteni

Infra lámpát most nem tudok megoldani.. így a szobánkba van ahol melegebb van, a kislányom miatt is.

2023. dec. 31. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Ugye, a "kilöki a házból" az nem azt jelenti, hogy az ismerősödnél a vemhes anyakutya télen, kinn a kertben a kutyaházban fialt?!?
2023. dec. 31. 19:44
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 Azt jelenti hogy van egy házuk, mint pl neked, vagy nekem, csak nekik kisebb. Van rajta egy kis ajtó, és onnan rendesen kilöki, felemeli és ki teszi a hidegbe, a házból, a hidegben pedig meghalnak.

De senkinek én nem magyarázkodok, ez nem az én dolgom, csak hogy megmentsem a kutyust! Ha gondolod privátban elküldöm az ismerősöm számát, minden ilyen kérdésre ő tud válaszolni!!😊

2023. dec. 31. 21:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Érthetőbben, rendes le szigetelt ház. Nem kutyaház, hanem amiben mi is elférnénk
2023. dec. 31. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!