PetChef vagy Orijen a jobb?
Figyelt kérdés
Vagy melyik a legjobb minőségű táp? (Tudom a Petshef nem táp, csak hallottam, hogy jó)
És szerintetek melyik a legjobb konzerv?
2023. dec. 24. 11:03
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sok hasznos információhoz jutottam. Valószínű le mondok a Petchefről és akkor az orijen helyett is keresek mást.
Hozzátenném, hogy szeretnék mellé kiegészítőket is venni (Talán a Barf (?) Oldalon vannak porok és olajok) És szeretnék konzervet is mellé néha. Keresgélem még akkor a megfelelő tápot
2023. dec. 24. 22:01
12/12 anonim válasza:
6os válaszoló! Nem próbáltad, hogy a 32+kgos adagot rendeled a kutyusoknak és te osztod el kisebb adagokra? Nekem így szinte n&d táp árára jön ki 4kgos kutyánál. A nagyobb kiszerelés arányában sokkal olcsóbb a petchefnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!