Csongrád megyében hol van jó berni pásztorkutya tenyészet?
Figyelt kérdés
Ilyen kutyust szeretnék,és szeretném jó helyről hozni őt.
Kérlek segítsetek!
2009. jan. 3. 17:26
1/9 anonim válasza:
Én Szabolcs megyében tudok ajánlani egy nagyon jó tenyésztőt gyönyörű kutyái vannak
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi de az elég messze van tőlünk:)
2009. jan. 3. 18:59
3/9 anonim válasza:
Ne a távolság határozza meg, kitől veszel kutyát! Ne feledd, egy kutya 10-15 évre szól, egy jó minőségű , megbízható helyről származó kiskutyáért szerintem érdemes nagyobb távolságot is megtenni.
Kenneleket itt találsz:
Ezen az oldalon pedig infókat találsz arról, hogy mire figyelj, hogy ne tudjanak átverni:
4/9 A kérdező kommentje:
Igazad van!:)
Néztem már az olcsókutyás oldalt!tényleg jó!
köszi!:D
2009. jan. 3. 19:45
5/9 anonim válasza:
Csongrád megyében, Makón a Dél Alföldi kennel a legjobb.
Honlapjuk: http//:www.delalföldikennel.hu
Kardos Laci a Magyar Bernipásztor Klub elnöke tudomásom szerint (vagy csak volt?).
A kutyái szűrtek, nagyon sok kiállítási eredménnyel rendelkeznek, és minőségi, kitűnő párosításokat szervez.
6/9 anonim válasza:
Utolsónak,Nem volt elnök és remélhetőleg nem is lesz.Az kéne még csak a bernis társadalomnak hogy ő elnök legyen...
7/9 anonim válasza:
Amúgy azért ő a legjobb mert arrafelé több nincs
8/9 anonim válasza:
Dehogy nincs Félegyházá a bilber ranch onnan van az én bernim is.Gyönyörű egészséges kutyái vannak és hordja őket kiállításra is,és nyertes kutyusok.
9/9 anonim válasza:
A bilber ranch egy szaporítótelep, több mint 100 kutyával! Onnan ne vegyél kutyát, ha nem akarod, hogy állandóan az orvosnál legyetek. A délalföldi jó kennel, szűrtek a kutyák stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!