Most hogy leesett az első hó bp-en, mindannyian tapasztalhattuk(a citromos hó mennyiségéből is), hogy mekkora probléma is a kutyatartás. Tik mit tennétek a kutyások visszaszorítása érdekében?
Kivetni adót a kutyatartókra és az abból befolyó összegből a nem kutyások kártalanítása történne?
Kötelező közmunka, utcatakarítás a kutyatartóknak?
Vagy egyszerűen (főleg állatvédelemi szempontból) a társasházi kutyatartás betiltása?
Vagy a probléma forrását kéne megszüntetni, vagyis valahogy az emberi kapcsolatokat fejleszteni?
Nem tudom hol élsz,hogy nem látsz gyerekeket, mi városunkban elég sok van :D egyik boltból ki is vannak tiltva,mert múltkor egy gyerek fullra leborigatott mindent,mondta a boltos bácsi,hogy sajnos rendszeres volt ez így nem engedi be őket,tény ott a szülő erősen ludas volt,mert nem szólt rá. Azóta kis gyereket én abban a boltban nem láttam max amelyik babakocsiban van.
Szülőnek meg derogal kifizetni a kàrt,ha már nem nevelte meg a gyereket.
Nem törlöm a kutyám segget :D de szart össze szedem utána.
Igen igazad van ha bemegy a sűrű bokros részhez ahová ember nem tud bemenni,mert sűrű ott nem szedem fel. De ott ember nem lép bele. De az esetek 95%ban a kutyaim a parkhoz felvezető úton már tojnak vagy a park elején ahol kukák is vannak. Így felszedem,kidobom az az 5% amikor a sűrűbe végzik kb havonta 2 alkalom.
Ellenben ember kaki ott tornyosul az út mellett,ösvény mellett..
Kutyapisit??? 😅😅😅 Jesszus te beteg vagy.. és a gyerek,csövesek pisijet kitakaritja?? De bevallom őszintén mikor kirándulni megyünk van hogy nekem is kell pisilnem és akkor az erdőben pisilek.. de gondolom te soha nem pisiltel a természetben.. 😅😅😅😅
Szegény őziket jó hogy nem szidod mert a oda pisil az erdőbe..
Neked oltári bajok vannak a fejedben amúgy.
Nyilván nem az erdőről beszéltem.
De ha már itt vagyunk, városszéli kiserdő, néhány kijárt útvonal. Tele van kutyaszarral, nem szedik össze, mert hogy "a természetben van, lebomlik, meg hát az őzike is odacsinál". A normálisabbja meg nem tud kikapcsolódni kutyaszarba lépés nélkül. De egyébként egy növény evő állat és egy ragadozó kakája között elég nagy a különbség. Nem mindegy hogy pl lószarba vagy kutyaszarba lépsz.
A kutyákat amúgy se lenne szabad erdőbe vinni, az ott élő állatok nyugalma érdekében, még pórázon se.(Erred tudom a válaszod: de hiszen az emberek hangosabbak, ők se meg blablabla). Egyszer szemtanúja voltam póráz nélküli kutyának, amelyik több kilométeren keresztül! üldözte a szarvast. Dombról végig látható volt. Míg végül a szarvas egy szőlőültetvenybe szaladt, ne tudd meg mekkora károkat okozva. A gazda meg csak röhögött. Messze voltak tőlünk, de egy jó nagy pofont megérdemeltek volna a kutyával együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!