Most hogy leesett az első hó bp-en, mindannyian tapasztalhattuk(a citromos hó mennyiségéből is), hogy mekkora probléma is a kutyatartás. Tik mit tennétek a kutyások visszaszorítása érdekében?
Kivetni adót a kutyatartókra és az abból befolyó összegből a nem kutyások kártalanítása történne?
Kötelező közmunka, utcatakarítás a kutyatartóknak?
Vagy egyszerűen (főleg állatvédelemi szempontból) a társasházi kutyatartás betiltása?
Vagy a probléma forrását kéne megszüntetni, vagyis valahogy az emberi kapcsolatokat fejleszteni?
8: Most, hogy mondod: Gyerekeim is vannak a kutya mellett. Kimehetek egyáltalán az utcára? :)
Kérdező: annyiból jogos a gyerekek emlegetése, hogy sokakat meg ők zavarnak, még úgy is ha - korukhoz mérten - jól viselkednek, ezt a saját bőrömön tapasztalom. A kutyám a fizikai és lelki egészségemet őrzi (na meg állítólag a házat is), a gyerekek meg a jövő. Téged a kutyapisi zavar, mást meg a (hisztis) gyerek. Nevelés szempontjából is vannak hasonlóságok. Szerintem egy jól nevelt gyerek és egy jól nevelt kutya sem zavar sok vizet, de vannak dolgok, amiket nem reális tőlük elvárni. (1. válaszoló)
#13 nem mehetsz, költözz el egy lakatlan szigetre :D
Én pl nem szeretem a gyerekeket, de ettől függetlenül nem akarom kitiltatni meg visszaszorítani őket... egyébként normálisan viselkedő gyerekre egy rossz szavam nincs, elkerülöm őket és kész
De pont arról beszélek, hogy az embert zavarhatját a gyerekek, de elnézik. Hiszen voltunk mindannyian gyerekek, tudjuk hogy ők a jövő meg stb.
De hogy azért keljek fel reggel kutyaugatásra mindennap, mert a szomszédnak egy gyerekpótlékra van szüksége és az elfojtott anyai ösztöneit egy állaton élje ki, na az nálam már beteges
"együgyű buta állathoz"
Nyugi senki nem hasonlítja magát hozzád...
gyerekek a jövő??? ne nevetess...
Hát neharagudj,de a mostani gyerekek tisztelet a kivételnek, egy semmirekellő dolgozni nem akaró felnőtt lesz!
Közeli parkba ahová én a kutyáimmal járok és felszedem a kutyagumit utánuk,természetesen.
A park tele van emberi ürülékkel( papír a környékén) tele dobozokkal,üvegekkel, zacskókkal, kihelyezetett kukákat felborítják,rongálják nyáron 3 gyújtogatás volt a parkban,egyiknél én és a barátnőm kértünk segítséget,mert a gyerekek poénból felgyújtották a bokrot és elrohantak, második alkalom az egyik kukát gyújtották fel, a 3. szintén vmi farönköt gyújtottak meg,az hagyján hogy a természetvédelmi terület nyáron a szárazságban pikpakk leéghet,de az egyiknél 20 méterre ott egy sport pálya,óvoda,családi házak, tűz hamar terjedhet.... 13-15 évesekről beszélünk,de biztos ők a jövő,több kárt csinálnak,mint a kutyák.
Ugyan ebben a parkban van,hogy a fű szagtól nem lehet megmaradni, néhány hónapja bedrogozott fiatal kötötte fel magát az egyik fára..
na igen,gyerekek a jövő :D :D
Hagyjuk már ezt a gyökérséget amit kivétel nélkül mindegyik generáció eljátszik, hogy "jaj a mai gyerekek de lusták, nem akarnak dolgozni, meg mi aztán nem voltunk ilyen rosszak". Bezzeg te szorgos kutyaszarszedő minta állampolgár. Én pont azt tapasztalom, hogy a mai gyerekek több időt toltenek otthon, ebből fakadóan sokkalsokkal kevesebb a gyerekcsíny mint a "zénidőmben". Konkrétan gyerekeket nem látok az utcán, ahol anno csapatokba verődve rosszalkodtunk.
Szóval abszolút hülyeség amit írsz.
Mindig is voltak rosszgyerekek és lesznek is, mindig is lusták lesznek a gyerekek dolgozni, majd mégis felnőnek és végigdolgozbak egy életet.
Bár te ezt nekm fogod tapasztalni saját gyereken, mert te inkább a kutyád seggét törlöd.
Arra amúgy kíváncsi vagyok hogy a kutyapisit hogy takarítod össze, meg hány olyan napod van amikor "jaj pont nem arra néztem, amikor a kutyám csinálta a dolgát" és odébbbattyogsz fütyörészve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!