Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most hogy leesett az első hó...

Most hogy leesett az első hó bp-en, mindannyian tapasztalhattuk(a citromos hó mennyiségéből is), hogy mekkora probléma is a kutyatartás. Tik mit tennétek a kutyások visszaszorítása érdekében?

Figyelt kérdés

Kivetni adót a kutyatartókra és az abból befolyó összegből a nem kutyások kártalanítása történne?

Kötelező közmunka, utcatakarítás a kutyatartóknak?

Vagy egyszerűen (főleg állatvédelemi szempontból) a társasházi kutyatartás betiltása?

Vagy a probléma forrását kéne megszüntetni, vagyis valahogy az emberi kapcsolatokat fejleszteni?

2023. dec. 21. 10:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
10-es, én a hülyékre is kivetnék adót, úgyhogy legyél kedves fáradj a pénztárhoz.
2023. dec. 21. 15:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Senki más nem tapasztalta rajtad kívül :D
2023. dec. 21. 15:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

8: Most, hogy mondod: Gyerekeim is vannak a kutya mellett. Kimehetek egyáltalán az utcára? :)

Kérdező: annyiból jogos a gyerekek emlegetése, hogy sokakat meg ők zavarnak, még úgy is ha - korukhoz mérten - jól viselkednek, ezt a saját bőrömön tapasztalom. A kutyám a fizikai és lelki egészségemet őrzi (na meg állítólag a házat is), a gyerekek meg a jövő. Téged a kutyapisi zavar, mást meg a (hisztis) gyerek. Nevelés szempontjából is vannak hasonlóságok. Szerintem egy jól nevelt gyerek és egy jól nevelt kutya sem zavar sok vizet, de vannak dolgok, amiket nem reális tőlük elvárni. (1. válaszoló)

2023. dec. 21. 15:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#13 nem mehetsz, költözz el egy lakatlan szigetre :D

Én pl nem szeretem a gyerekeket, de ettől függetlenül nem akarom kitiltatni meg visszaszorítani őket... egyébként normálisan viselkedő gyerekre egy rossz szavam nincs, elkerülöm őket és kész

2023. dec. 21. 16:15
 15/22 A kérdező kommentje:

De pont arról beszélek, hogy az embert zavarhatját a gyerekek, de elnézik. Hiszen voltunk mindannyian gyerekek, tudjuk hogy ők a jövő meg stb.

De hogy azért keljek fel reggel kutyaugatásra mindennap, mert a szomszédnak egy gyerekpótlékra van szüksége és az elfojtott anyai ösztöneit egy állaton élje ki, na az nálam már beteges

2023. dec. 21. 17:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15., mennyi kárpit szeretnél kapni havonta, ami enyhítheti a lelki megrázkódtatást?
2023. dec. 21. 17:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek üvöltésre, sírásra is jó lehet kelni, lehet ki kéne próbálnod. Senkinek nem kötelessége a gyerekek zavaró viselkedését sem elnézni, csak normális ember nem foglalkozik vele olyan mértékben, mint te... kutyások visszaszorítása, atyám
2023. dec. 21. 17:55
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

"együgyű buta állathoz"

Nyugi senki nem hasonlítja magát hozzád...

2023. dec. 22. 23:18
 19/22 anonim ***** válasza:

gyerekek a jövő??? ne nevetess...

Hát neharagudj,de a mostani gyerekek tisztelet a kivételnek, egy semmirekellő dolgozni nem akaró felnőtt lesz!

Közeli parkba ahová én a kutyáimmal járok és felszedem a kutyagumit utánuk,természetesen.

A park tele van emberi ürülékkel( papír a környékén) tele dobozokkal,üvegekkel, zacskókkal, kihelyezetett kukákat felborítják,rongálják nyáron 3 gyújtogatás volt a parkban,egyiknél én és a barátnőm kértünk segítséget,mert a gyerekek poénból felgyújtották a bokrot és elrohantak, második alkalom az egyik kukát gyújtották fel, a 3. szintén vmi farönköt gyújtottak meg,az hagyján hogy a természetvédelmi terület nyáron a szárazságban pikpakk leéghet,de az egyiknél 20 méterre ott egy sport pálya,óvoda,családi házak, tűz hamar terjedhet.... 13-15 évesekről beszélünk,de biztos ők a jövő,több kárt csinálnak,mint a kutyák.

Ugyan ebben a parkban van,hogy a fű szagtól nem lehet megmaradni, néhány hónapja bedrogozott fiatal kötötte fel magát az egyik fára..

na igen,gyerekek a jövő :D :D

2023. dec. 25. 19:40
 20/22 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már ezt a gyökérséget amit kivétel nélkül mindegyik generáció eljátszik, hogy "jaj a mai gyerekek de lusták, nem akarnak dolgozni, meg mi aztán nem voltunk ilyen rosszak". Bezzeg te szorgos kutyaszarszedő minta állampolgár. Én pont azt tapasztalom, hogy a mai gyerekek több időt toltenek otthon, ebből fakadóan sokkalsokkal kevesebb a gyerekcsíny mint a "zénidőmben". Konkrétan gyerekeket nem látok az utcán, ahol anno csapatokba verődve rosszalkodtunk.

Szóval abszolút hülyeség amit írsz.

Mindig is voltak rosszgyerekek és lesznek is, mindig is lusták lesznek a gyerekek dolgozni, majd mégis felnőnek és végigdolgozbak egy életet.

Bár te ezt nekm fogod tapasztalni saját gyereken, mert te inkább a kutyád seggét törlöd.

Arra amúgy kíváncsi vagyok hogy a kutyapisit hogy takarítod össze, meg hány olyan napod van amikor "jaj pont nem arra néztem, amikor a kutyám csinálta a dolgát" és odébbbattyogsz fütyörészve.

2023. dec. 25. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!