Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor kezdhetem el az etetésüket?

Mikor kezdhetem el az etetésüket?

Figyelt kérdés
Német juhász kiskölykök 4 hetesek, nagyon elszeretném kezdeni nekik mert az anyjuk nagyon vékony hiába etetjük elég rendesen a kicsik leszívják ☹️

#kiskutya #4hetesek
2023. dec. 20. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha foglalkoznál velük, akkor rég utána néztél volna mindennek. És nem itt és nem most kérdenél utána, amikor már a szuka sovány és amikor már rég után kellene etetni a kölyköknek...

De nyilván rohadtul nem érdekel téged ez az egész, csak mint az átlag putris szaporítókat, valami kicsi pénzt akarsz látni ebből...

2023. dec. 21. 23:47
 12/15 A kérdező kommentje:

10-Leírtam hogy a családban maradnak, sok közülük költözik majd a tesóimhoz, így látom hogy hogyan viselkednek velük és milyen körülmények közt nőnek meg. Rájuk lehet bízni őket

9-es tévedsz nem vagyokse putris cigány se mocskos először állapodj már meg arról hogy milyen nemzetiségű vagyok egyáltalán. Azért támadj mert nevelem őket hidd el jobb helyük van mint néhány embernek! Segítséget kértem nem azt hogy hülyének nézzenek jobb mintha hagynám őket megdögleni olyan fasza állatorvosunk van hogy a telefont nem képes felvenni akkor szerinted kitől kéne ilyeneket megtudnom? Az a legundorítóbb ha egy kiskutya rossz körülmények közt nő meg, nem menhelyre készültek mi szeretjük és ápoljuk őket ahogy csak tudjuk minden erőnkkel rajta vagyunk.

2023. dec. 22. 00:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Ki mondta egyáltalán hogy el akarom őket adni?
2023. dec. 22. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:

De még mindig nem volt egy szó sem arról, hogy mi van az állatorvossal. Egy lesoványodott szukát 10 kölyökkel komolyan nem vittél még állatorvoshoz? Ha meg igen, akkor felhívod a dokit, hogy ez van, mit csinálj, legfeljebb a telefonszámlába kerül, de ha személyesen elmész, akkor lehet hogy ha rendes a doki azt fogja mondani, hogy a néhány mondatos tanácsért nem kér pénzt. Legalábbis az enyém akkor nem szokott pénzt kérni, ha meg sem vizsgálja az állatot, sokszor még akkor is megúszom, ha nem kezeli konkrétan, csak megvizsgálja és tanácsot ad.

Ahelyett, hogy 5 perc alatt elintéznéd a szakemberrel a beszélgetést már több mint egy napja itt veszekszel... Jó, elhiszem, hogy hajnali egykor nem rendel, de azért nem most raktad fel a kérdést, meg gondolom holnap is van rendelés.

2023. dec. 22. 00:52
 15/15 anonim ***** válasza:

És nincs másik állatorvos az egész országban. De, csak sajnálod erre a pénzt, igaz?

Interneted sincs, hogy utána olvass a szaporításnak. De, csak sajnálod rá az időt.

Te, drágám, egy utolsó, mocskos szaporító vagy és szarsz a kutyáidra. Ez tény.

2023. dec. 22. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!