Hogyan oldjuk meg az etetésüket?
Én is csak azt tudom tanácsolni hogy külön helyen kell őket etetni!:)
Ha esetleg van kenneletek akkor az egyiket ott a másikat az udvaron!
Szerintem tegyétek le a két tányért egymástól tisztes távolságra, és állj a kutyák közé míg etetés van. A te feladatod bevédeni a szukát, hiszen te vagy a főnök, ennyi tiszteleted legyen már!
Normális esetben amúgy is a kannak kellene előzékenynek lennie a szukával.
utolsónál a pont!
Nekünk is azt mondta mindeki soha nem fognak tudni egymás mellett úgy enni hogy ne mennének egymásnak. Morgás vicsorítás, oda kapás...
Azt csináltuk amit az utolsó írt, neked kell korrigálnod, a kant, "nem" szóval, vagy csak megbököd, vagy csak odamész ahhoz amelyik befoglalja a másik kajáját, és szépen eltolod, mintha átvennéd a helyet ahol áll.
Ma már egymás mellett esznek, ha a szuka akar enni a kan tányérjából megengedi neki, de rászólunk, olyankor egyből tudja, hogy melyik az ő tányérja.
Ha a kan megy a szukáéhoz, és elkezd enni a szukánk fogja és kiturja, úgy ahogy mi a lábunkkal, csak ő egész testtel.
Ez a külön etetés meg egy nagy baromság. Igenis, tanulják meg mi a rend. Az van amit a falkavezér utasít.
egy kan és egy szuka AMSTAFF gazdija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!