A kutya bűzmirigyét ki szoktàtok nyomni és hogyan?
Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 15:28
1/8 anonim válasza:
Állatorvos, vagy kutyakozmetikus szokta kinyomni.
2/8 anonim válasza:
Igen. Nezd meg neten az anatomiai abrat. Ket oldslt van es a vegbel alatt.
En nem nyulok be.
A legidealisabb,ha lehjenb veszed a vizadagot es vagy szilardito dolgoz adaz hozza a kajahoz. Pl tojashek por/nyers csont nyersen fogyasztva,
3/8 anonim válasza:
Ha valami miatt muszáj kinyomni, azt csinálja állatorvos vagy kutyakozmetikus, mert ha nem jól csinálja a gazdi, többet árthat vele. Nem szoktam kinyomni egyébként, eddig nem volt vele gond.
4/8 anonim válasza:
Soha nem csináltam még, és más se csinálta eddig egyetlen kutyámnak se, pedig fél évszázada, mióta az eszemet tudom, mindig volt 2-3 kutyám.
5/8 anonim válasza:
Ez a szakmám része. Mellesleg van róla sok videó a neten, és ha egyszer megmutatja a dokid vagy kozmetikusod, akkor menni fog, ha elég nagy az eb.
6/8 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy qrvára nem kell indokolatlanul nyomkodni, mert sokkal több problémához vezethet?!?!
7/8 anonim válasza:
Nálunk 3ból 1 kutyának nyomni kell havonta a bűzmirigyét. Én simán megnéztem neten hogyan kell csinálni és azóta én csinálom. Már 2 éve, sose volt gond belőle, de fontos, hogy csak akkor nyomd ki, ha orvos szerint szükséges, vagy a kutya jelzi, hogy tele van. Nem kell benyúlkálni, kistestű kutyámnak kívülről is tökéletesen ki tudom nyomni.
8/8 anonim válasza:
Barátnőmnek kicsi a kutyája és meg tudja csinálni.
Drága és macerás is lenne kéthavonta vinni csak emiatt.
Nem olyan bonyolult ez. Ő semmilyen videót nem nézett, hanem érzezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!