Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kávéfa rágóbot tényleg jó?

Kávéfa rágóbot tényleg jó?

Figyelt kérdés
Láttam ma a fressnapf-ban, de még nem próbáltuk. Aki vett már ilyet, leírná, hogy mit tapasztalt? Szerette-e a kutya, sokat rágta-e, mennyi ideig tartott neki stb. Köszönöm.

#kávéfa #rágóbot
2023. dec. 14. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Egyik kutyám szereti, a másik kevésbé. Jól el van vele. Az, hogy mennyire rágja, az teljesen a kutya beállítottságától függ. Az én kutyáim pl. sose voltak olyan "megrágom a szék lábát" típusú kutyák, de azért evvel a bottal néha elszórakoznak, főleg az egyik.
2023. dec. 14. 16:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Német juhásznak lenne. Nagyon rágós, de nagyon hamar szétrág mindent, szárított marhabőr csont, amivel több időt is elvan. Ezért gondoltam a kávéfa rágóbotra, a leírás alapján az hosszan tart, de 5000 ft, feleslegesen nem veszem meg, ha nem rágja.
2023. dec. 14. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Ezt elore nem tudod kitalalni, mert tipikusan egy olyan dolog, hogy ki kell probalni.

Van, amelyik kutyanal raadasul max csak par napig tart ez is, nem honapokig , ugyhogy pl akkor se eri meg feltetlenul, ha 3 nap alatt szetragja:D

Na de nem lehet tudni 🤷‍♀️

2023. dec. 14. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Aha értem. Na jó, hogy megkérdeztem, mert a hivatalos leírás szerint hónapokig tart, de nyilván valamivel el kell adni. Az enyém extra rágós, tényleg brutálisan gyorsan szétrág mindent, igazi marha lábszárcsont is kb. max fél óra neki.
2023. dec. 14. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Az konkrétan hazugság, hogy alig forgácsolódik a fa, ezért nem veszélyes a kutyára.
2023. dec. 14. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:

A fa ragasa veszelyes a kutyara a szslkak miatt. Ne etess vele fadarabot.

Ott van nyers csont,nyers sutotok,nyers alma,kiszaritott kemenysajt (parmezan)

2023. dec. 15. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!