Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya mancsa mitől fájhat,...

Kutya mancsa mitől fájhat, főként (rövid) séta után?

Figyelt kérdés
Nem ment bele semmi, nem piros. Séta közben szépen mozog, de amint hazaérünk és vizes ronggyal meg akarom törölni a mancsát sír. Csak a 2 mellső lábánál, a hátsók rendben vannak. 4,5 éves csivava keverék, kabátban sétál és nem sétálok vele egyszerre sokat (15p kb) télen. Hétfőn kezdte azóta azt hittem rendbe jött és csak meghúzta, mert nem fájlalta és tegnap és tegnapelőtt este játszott is, de ma megint sírdogált. Alapvetően jó kedvű ettől függetlenül. Holnap tudom dokihoz vinni. Addig valami tipp, hogy mi lehet ez?
2023. dec. 14. 10:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy csak ennyi volt a baj. És köszi, hogy megírtad. Boldog karácsonyt nektek!
2023. dec. 23. 20:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Boldog karácsonyt nektek is! :)
2023. dec. 23. 20:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is örülök, hogy megoldódott. Próbálj vele ne betonon, hanem füves, földes területen sétálni.
2023. dec. 25. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!